Első Magyar Karantén-Színház HU 

Felvidék Kultúra, kommunikáció

Első Magyar Karantén-Színház HU – SZÍNHÁZ, KONCERT

Program: Karanténdráma verseny EXTRA // Szabó Borbála: Rizikócsoport – „jeles Firenze városában (…) kiütött a halálos pestis, melyet az égitestek hatalma vagy Istennek bűnös cselekedeteinken érzett igazságos haragja zúdított a halandókra. (…) E borzalom nyomán oly irtózat támadott a férfiak és nők lelkében, hogy a testvér elhagyta testvérét, a nagybácsi unokaöccsét, a nővér a bátyját, gyakran a feleség a férjét”
(Boccaccio: Dekameron, Első nap)
Mikor? Április 27., 19:00
Hol? TRIP Budapest Facebook-oldalán

Program: Jelenetek egy háztartásból VI. – A szereplők Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című drámája nyomán rögtönzött jeleneteket adnak elő, melyeket egy kamera rögzít. Pillanatképek Johan és Marianne mindennapjairól. Küzdelem egymással, önmagukkal, a magánnyal és a bezártsággal. Mit kezd két ember egymással a világjárvány idején összezárva.
Mikor? Április 28., 19:00
Hol? TRIP Budapest Facebook-oldalán

Program: Cseke Tamás: Karanténpresszó – A jelenről, közeljövőről hallunk eleget. Mi lesz holnap, mi lesz egy hónap múlva? Mindenki találgat. A Karantén Presszó fél évvel a kijárási tilalom bevezetése után játszódik. Lassan, legjobb tudása szerint, mindenki alkalmazkodott a helyzethez, ami idővel egyre rosszabbra fordult. A szöveg jövőképének tragikuma az elképzelhetőségében rejlik, hogy tényleg ez vár ránk.
Mikor? Április 29., 19:00
Hol? TRIP Budapest Facebook-oldalán.

Program: G Ras & The Planeteerz – Április 22-én a Föld Napján jelenik meg az örök lázadó reggae énekes G Ras ‘Rebel For Life’ című nagylemeze. Lejjebb rövid leírást is találtok az anyagról. A TRIP hajón május 1. pénteken a teljes G Ras & The Planeteerz zenekarral mutatják be az albumot élőben, persze live streamelve egy spéci TRIP-féle karantén koncert keretében.
Mikor? Május 1., 18:00
Hol? TRIP Budapest Facebook-oldalán.