Elhízás élettana és pszichológiája

Online Ismeretterjesztő
Felnőttképzési bejelentés szám: B/2020/000171
Elsősorban edzőknek, gyógytornászoknak, pedagógusoknak szól a képzés. Ők rendszeresen találkoznak azokkal az emberekkel, akik túlsúllyal küzdenek és szeretnének nem egészségkárosító csodamódszerekkel lefogyni, vagy már sok mindent kipróbáltak, de még nem oldódott meg a problémájuk.
A képzésen áttekintjük részletesen az elhízás élettani, hormonális hátterét, az ideális testösszetételt és reális célkitűzést, testösszetétel-mérési lehetőségeket.
Megvizsgáljuk az elhízás pszichés hátterét, kezelési lehetőségeit, gyakorlatban is alkalmazható technikákat és modelleket mutatunk be a viselkedésváltozás elérésével kapcsolatban, valamint bemutatjuk a testképzavar és az önértékelés problémáit is.
Végigvesszük a képzésen a divatdiétákat, diéták által okozható egészségügyi problémákat és a résztvevők gyakorlati megoldást kapnak arra vonatkozóan, hogyan lehet hatásos, egészséges ütemű és hosszútávon fenntartható eredményt elérni.
Gyakorlati megoldásokat kínálunk különböző kihívások esetén, pl.: éjjeli műszak, nem tud napközben enni, sokat ül autóban, stb.
Tájékozódj a képzésről, részvételi díjakról és további információkról itt:
https://iwi.hu/…/elhizas-elettana-es-pszichologiaja…
Időpont: 2022. JÚLIUS 30., SZOMBAT, 9:00–18:00 UTC+03