Egészség- és Élmény- mini Táborok

Change Center Ismeretterjesztő

Egészség- és Élmény- mini Táborok felnőtteknek

Az egészséges életmód és önismeret fejlesztése érdekében idén egy speciális kikapcsolódási lehetőséggel készülünk nektek. Visszatérünk a természet közeli és élményekkel teli kalandozásokba, amelyeket 2 intenzív napba tömörítünk, hogy végre azok is részt tudjanak venni hasonló foglalkozásokon, akiknek azt a kevés szabadnapot eddig fejtörés volt jól beosztani.
Táboraink egyelőre 4 helyszínen fognak zajlani, péntek déltől vasárnap estig. Minden táborban sok fajta edzés (funkcionális, jóga, pertner-workout, animál flow, kardió, abs & butt) és élmény vár majd benneteket. Tematikus foglalkozásaink között lesz a sziklamászás (hivatásos oktatókkal), túrázás, biciklizés és úszás is. Szállásunk a millió csillagos szabad éj alatt található majd, sátor, függőágy vagy ki hogyan szeretné stílusban. Az ételt te hozod, de mi adjuk a “bevásárló” listát. Fürdés és tisztálkodás lehetőség a tavak és patakok, esetleg a források nagyszerű támogatásával fog megvalósulni. Este különleges foglalkozások és programokat szervezünk. A bátorságteszt idén sem marad ki.
Minden tábor alatt az egészség centrikus életmód alapjait támogatjuk és ezekről témázunk. A kulacsod mi visszük.
Táborok:
1. Július 10-12: Egyeskő (sziklamászás is)
2. Július 17-19: Vargyas (sziklamászás is)
3. Július 24-26: Szentanna
4. Július 31-Aug. 2: Réty (bicikli is)
A tábor ára: 180 ron.
Programjainkról röviden: Elég intenzív ahhoz, hogy büszke legyél magadra a végén. Ha szereted a természetet és a mozgást, az élményeket és kalandokat, akkor tarts velünk. 2020 nyara legyen különleges.
A helyek száma korlátozott. Jelentkezni és a tábor árát befizetni itt: https://www.mychangecenter.com/jelentkezes

Táboraink során betartjuk a törvényben lévő kiírásokat és ennek értelmében fenntartjuk a program módosítás lehetőségét.