Digitalizálj magadért! 1. rész

online esemény Ismeretterjesztő

Díjmentes ONLINE ELŐADÁS, amelyre regisztrálni az alábbi linkre kattintva tudsz július 20, 12 óráig
👉https://forms.gle/tZQoPYejtEpAKAH5A

– Magánemberként jól boldogulsz a digitalizációval, de nem tudod, hogy vállalkozásod életébe miként foganatosítsd meg? 👨🏼‍💻
– Bár vágysz rá, hogy az irányítás egyszerűbb legyen, de nem vagy biztos benne, hogy jól méred fel a várható eredményeket és költségeket? 📈💰
– Igaz, hogy már digitális alapokon nyugszik az üzletvezetésed, de kíváncsi vagy a távlati lehetőségeidre? 🤔

❓Ha a fenti kérdések Téged is foglalkoztatnak, akkor a BizniSZEK újonnan induló online beszélgetéssorozata hasznos lehet számodra.

💻A „Digitalizálj magadért!” sorozat előadói Balázs Endre IT vállalkozó, gazdasági informatikus és Kolumbán Sándor, IT vállalkozó, egyetemi oktató.
🗣Vendégeink a vállalati digitalizáció lehetőségiről fognak beszélni és kérdésekre válaszolni. Megtudhatod, hogy
– miből áll a vállalati digitalizáció,
– milyen motivációs tényezők hajtják a folyamatot,
– melyek a digitalizáció várható előnyei és veszélyei.
Ezeket a kérdéseket a vállalkozási méret teljes spektrumának szemszögéből kivesézzük.

☝️Néhány címszó az első előadás tartalmából:
– a digitalizáció általános aspektusai
– miért digitalizálunk
– milyen lehetőségek rejlenek a technológiában
– vállalkozóként, hogyan tudjunk ügyfeleink számára naprakészek lenni
– melyek a digitális világ fő céljai
– hogyan hasznosíthatjuk a begyűjtött és tárolt adatokat

Akik felszólnak a témában:

👨‍💼Balázs Endre közgazdász, szakterülete a gazdasági informatika, számvitel és controlling. Vállalkozóként több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik pénzügyi számvitel, pénzügyi-gazdasági elemzések és adminisztráció területeken. Társalapítója és ügyvezető igazgatója a Navigator Software cégnek, melynek fő tevékenysége személyre szabott gazdasági szoftverek, üzleti-informatikai és IoT megoldások fejlesztése, valamint ezen tevékenységhez szorosan kötődő üzleti-informatikai tanácsadás. Tevékenysége középpontjában elsősorban az integrált folyamatok és a tervezési, valamint beszámolási rendszerek létrehozása áll.

👨🏻‍💻Kolumbán Sándor több mint tíz éve vezet informatikai vállalkozást, jelenleg Székelyudvarhelyen. Statisztika és becsléselmélet területen szerzett doktori fokozatot Budapesten (BME) és Brüsszelben (VUB), majd négy évig az eindhoveni műszaki egyetemen (TU/e) kutatott és oktatott adatfeldolgozással kapcsolatos tantárgyakat, jelenleg a BBTE oktatója. A múltban és jelenleg is több adatelemzésre épülő ipari és kutatási projekt koordinátora.