Cukormentes és gluténmentes torták

Boroinfo-sutoakademia Ismeretterjesztő

Ezen ÚJ WORKSHOP alkalmával az érdeklődők elsajátíthatják a CUKORMENTES és GLUTÉNMENTES felvertek elkészítését, amelyet alkalmazhatnak a más tortaalapok elkészítésében is, illetve több, az új trendnek megfelelő CUKORMENTES gyümölcsbetétet és mousse-t fognak megtanulni, valamint CUKORMENTES CSOKOLÁDÉBÓL készült díszítőelemek elkészítését és dekorációs technikákat ismernek meg.

A két napos workshop alkalmával 3 tortarecept fog elkészülni, amelyek nem csak egészségesek, hanem nagyon finomak és nem utolsósorban a szemet is gyönyörködtetik.

• Cukormentes csokikaland – cukormentes és gluténmentes csokilap, marcipános betét, meggyes gyümölcsbetét, csokis mandulás roppanós réteg, tejszínes cukormentes csokihab (mousse).
• Áfonyahercegnő – cukormentes és gluténmentes mandulás felvert, áfonyás gyümölcsbetét, cukormentes joghurthab.
• Alma és ribizlihabos torta – cukormentes és gluténmentes mandulás felvert, fahéjas almás betét, ribizlis zselé, cukormentes tejszínes almahab.

Első nap elkészülnek a torta elemei: a felvertek (lapok), betétek, a krémek alapjai. Ezt követően a tortákat betöltjük 23 cm átmérőjű tortakarikákba és 24 órán át hűtőben dermesztjük.

Második nap, cukormentes csokoládéból különböző dekorációs elemeket fogunk elkészíteni és egyéb díszítő elemeket is készítünk. A tortakarikákból kivágjuk a tortákat felszeleteljük és díszítjük.

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a cukormentes és gluténmentes sütemények készítésének modern technológiáját, melyet majd az otthoni sütésnél is bármilyen receptnél tudnak hasznosítani.

Időpont: 2020. augusztus 24-25
Program: 16.00-20.00;
Helyszín: Székelyudvarhely Kadicsfalvi út. 33
Oktató: Lengyel László Levente, Mestercukrász
A helyek száma: maximum 10 fő.
Minimum korhatár: 14 év
Ár: 480 RON

Iratkozni: 0730 514 094 | 0732 575 556

MEGELŐZÉSI ÉS VÉDELEMI INTÉZKEDÉSEK
https://bit.ly/bisa-biztonsag

* felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a tanfolyamok időpontja az esetlegesen érvénybe lépő, új kormány határozatok függvényében módosulhat. Köszönjük megértésüket!