Csíkszéki hősöket keresünk: Legyél HŐS!

Csík Terület Ifjúsági Tanácsa-Cstit Ismeretterjesztő

🦸🏻‍♂️🦸🏻‍♀️💉 Csík Terület Ifjúsági Tanácsa nemrég csíkszéki hősöket keresett. A hívó szóra jöttek is szép számban a csíkszéki fiatalok, és valóban hősök voltak, hiszen vérüket adományozták bajban lévő embereknek. Ezúton is köszönjük nekük önfeláldozásukat!

🏆👨‍👩‍👧‍👦🏅De hősiességük itt nem ér véget, hiszen a véradás alkalmával kapott ételjegyeket felajánlották egy újabb nemes cselekedetre. A CSTIT prioritásként kezeli a szociálisan hátrányos helyzetű gyerekek és nagycsaládosok segítését, ennek érdekében tovább gondoltuk és egy második állomását is megálmodtuk a Csíkszéki hősöket keresünk: LEGYÉL HŐS! nevű kezdeményezésünknek. A véradás alkalmával hőseink felajánlották ételjegyeiket, hogy tartós élelmiszereket vásároljunk azokból és a rászoruló csíkszéki családoknak adományozzuk azokat.

🗣Ezúton szeretnénk újabb jócselekedetre hívni a csíkszékieket, és kérni Önöket, Benneteket arra, hogy csatlakozzanak a CSTIT elnökségéhez, illetve a véradó hőseinkhez, és adományozzanak tartós élelmiszeret a rászorulóknak.🧞‍♂️

🌲🌳A nehéz anyagi helyzetben lévő családok számára sokszor nem csak a napi betevő előteremtése okoz gondot, hanem a tüzelőanyag beszerzése is. Ezért jelen felhívásunkat főképp olyan csíkszéki fafeldolgozó, famegmunkálócégekhez (és nemcsak) is intézzük, akik bármekkora mennyiségben, bármiféle tüzelőanyagot fel tudnak ajánlani. Meggyőződésünk, hogy minden adakozó számít, hisz fontos, hogy a tél beálltával segítsünk a rászoruló családoknak.

🚛Az összegyűlt adományokat december 13-án, pénteken osztjuk szét a rászoruló családoknak.

Amennyiben módukban áll bármilyen formában csatlakozni hozzánk és segíteni a rászorulóknak, kérjük jelezzék a emailcímre, vagy a 0745/553-847-as telefonszámon.

🙋🏻‍♂️Nagylelkűségüket és adományaikat előre is köszönjük!

#CSTIT #LegyélHős