Cserkésztábor Kishegyesen

Kishegyes Szabadtéri

vncssz

Vajon milyen lehetett a lovagok korában élni? Itt a lehetőség, hogy megtudd!

Tudod hogyan vívtak a lovagok annó? Na és hogy milyen páncéljaik és fegyvereik voltak? És azt, hogy miként védték az egykori Szent László királyt?

Táborunkban képzett cserkészvezetők irányítása mellett sokféle kalandban lesz részed, számtalan kihívásnak felelhetsz meg és egy nagyszerű közösség tagjává válhatsz.

Ha elmúltál már 10, de nem vagy még 17, akkor KÖZÖTTÜNK a helyed!

Gyere és próbáld ki magad!

A kishegyesi Welker-tanyán idén átélheted az első királyaink korát, megismerheted az akkori harcművészeteket, íjászkodhatsz, faraghatsz, csatázhatsz, összemérheted erődet bajtársaiddal. Ha még nincs programod augusztus 9 és 16-a között, képzett mestereink Téged is megtanítanak minden lovagkori érdekességre. Gyere és alkosd meg saját csapatod jelképét, építs őrtornyot, hogy védhesd a hazád, játsz felhőtlenül, miközben többet tanulhatsz meg, mint azt valaha hitted volna. Elkészítheted a saját páncélodat és kosztümödet, ha elég ügyes vagy, akár még a lándzsádat, vagy a kardodat is!

 

Képzett cserkészvezetők, hagyományőrzők, kézművesek, néptáncoktatók, hegymászók és úszómesterek várják a fiatalokat a táborunkba.

Mert ezúttal sem maradhatnak el a számháborúk, métacsaták, kézműves foglalkozások, esti tábortüzek,  a tutajácsolás, tutajverseny, kajakozás, evezés, sátorverés, a csillagvizsgálás,  sárkányeregetés,  iránytűs kincskeresés, táncház, barangolás, éjszakai túra, valamint a lubickolás a tóban…

Időtartam:  augusztus 9-től 16-ig

A tábordíj 3.500  dinár/fő,  testvérek számára pedig 2.5oo dinár/fő!

A részvétel korlátozott, ezért a regisztrációt követően e-mailben, vagy telefonon jelentkezünk!

Forrás: Vajdasági Magyar Cserészszövetség