Csendkóstoló – Marosvásárhely

Teréz Anya Központ, Strada Mărăști 13 Ismeretterjesztő

BEVEZETÉS A CSENDMEDITÁCIÓBA (más néven: mindfulness meditáció, szemlélődő ima). Úgy a pszichológiában, mint a különféle spirituális gyakorlatokban manapság egyre elterjedtebbé válik az egyszerű, csendben való jelenlétnek a megtapasztalása. Mit kezdjünk a fejünkben lévő gondolatözönnel, mit kezdjünk a érzéseinkkel, és hogyan tudjuk csökkenteni a hétköznapok stresszét. A meditáció, mint a csendben való befelé figyelés, az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb önismereti gyakorlat. A hívő ember számára a meditáció, mint szemlélődő ima, az egyik legintenzívebb út Isten jelenlétének megtapasztalásához. Mindazok számára, akik egy belső önismereti utat vagy spirituális utat járnak, szeretettel tudom ajánlani.

GYAKORLATI INFORMÁCIÓK A HÉTVÉGÉRŐL:

A péntek esti bevező előadás 18 órakor az Amadeus kávézóban lesz megtartva. Egy rövid interaktív előadás keretében bemutatásra kerül a csendmeditáció módszere és szellemisége. Ez lesz az elméleti bevezetés a másnapi gyakorlatokhoz. A pénteki előadás nyitott és ingyenes. Az ezen való részvétel nem jelent részvételi kötelezettséget a program folytatására.

A Csendkóstoló programja otthonalvós. A más városból érkezőknek viszont segítünk szállást találni.

A szombati programon való részvétel személyes jelentkezés után lehetséges. Szombaton a Teréz Anya Központban találkozunk. A szombat-vasárnapi programhoz a hozzájárulás adományalapon
történik. (További részletek a péntek esti előadás után.)

Bővebb információ és jelentkezés itt: http://csendtanfolyam.blogspot.ro/.

A továbbítást, megosztást köszönöm!