Családi alkotó délelőtt

Csikszentsimoni Szent László Gyermekvédelmi Központ Ismeretterjesztő

Szeretettel várunk egy kellemes hangulatú szombat délelőttre, ahol a család apraja nagyja belekóstolhat az alkotás örömeibe.
A Kézműves Kuckó meghívottja Bajczi Marianna, jobb agyféltekés rajztanfolyamok szervezője, akinek vezetésével megtudhatjátok, hogy mi is a jó rajzolás titka, milyen az a más fajta látásmód, ami segít lerajzolni az előttünk lévő dolgokat. Majd kipróbáljuk, milyen alkotni vizes technikával és aztán festünk néhány színes, érdekes képet Falapkára. Ezeket a Fa lapocskákat a dévai gyermekotthon fiataljaival készítik elő Nektek. Az elkészült képeket használhatjátok lakásdekorációnak vagy különleges ajándékként barátoknak, és még közben a Dévai Kölyök Manufaktúra fiataljainak alkotó képzését is támogatjátok a programon való részvétellel.
A család minden tagjának készülünk egy -egy alkotó tevékenységgel: a felnőttek és 12 éven felüli gyerekek résztvehetnek a Marianna által vezett tevékenységen. A kisebbek, óvodások és kisiskolások pedig a Kézműves Kuckó vezetésével, mandalákat és pergődobokat készíthetnek. De várunk még szórakoztató tanodás játékainkkal is.
Az alapanyagokat és eszközöket biztosítjuk.
A Marianna foglalkozásának ára 50 lej/ személy, a Kézműves Kuckó tevékenysége gyerekeknek 30 lej és testvérpároknak 50 lej.
Előzetes bejelentkezés szükséges, mivel a helyek száma korlátozott. Bejelentkezni privát üzenetben lehet itt az oldalon!