Bruti: Több nap, mint stand-up!

Nagybányai Teleki Magyar Ház Szabadtéri

„BRUTI”, azaz Tóth Imre a Dumaszínházban kezdte pályáját, ahol többek között Showder Klubos és Rádiókabarés szerepléseinek köszönhetően országos ismertségre tett szert. Egy évtizede járja az országot stand-up műsoraival, melyben a humor mellett a zene is fontos szerepet kap: gitárral és humoros dalokkal színesíti műsorát.

Előadásának címe: Több nap, mint stand-up!

A fergeteges stand up est egy különleges kiállításmegnyitót követ, amelynek Papp Tímea debreceni kavicsművész – a humorista felesége – lesz a meghívottja. Az egyedi tárlatot ugyancsak Tóth Imre Bruti fogja bemutatni a közönségnek.

PAPP TÍMEA „A kő lelke” sorozat megálmodója, kavicsokból és kövekből készít gyönyörű képeket, hihetetlen érzékenységgel. Az alkotások leginkább a romantika világába kalauzolnak bennünket, visszatérő témák a család, az otthon, az állatok és a tenger. A fa alapra rögzített köveket nem alakítja, nem csiszolja, hanem mindig az odaillő, a kép témájához és az alakhoz igazodó kavicsot, követ kutat fel.

Az egyedi hangulatú, vidám újévi eseményre a BELÉPŐ/ költség-hozzájárulás 15 lej! Megváltható januát 7-tõl a Házban, vagy a helyszínen (a helyek függvényében).