brassói rajzversenyének a díjátadója

pin Teatrul Sica Alexandrescu Brasov Brașov, Piața Teatrului 1, 500092 Brassó Ismeretterjesztő

A 2019/2020-as brassói gyerekévad rajzversenyének a díjátadója

Kedves gyerekek, pedagógusok, szülők és nagyszülők !

Színházprogramunk egyik pillére a kisiskolásoknak szervezett minibérlet. Idén is megkértük a kisiskolásokat hogy a minibérlet 5 előadásán látottakról készítsenek egy-egy rajzot. Minden csoportot amelyet az Előkészító osztály , I., II., II., IV., osztályokból képeztünk egy-egy sorshúzás által kiválasztott rajztanár fog értékelni. Így születik meg minden csoportban a három legjobbnak ítélt nyertes rajz
Május 4-én a „ 12 hónap ” című előadás előtt tudjuk meg hogy kik azok a diákok, akik a legjobb rajzokat készítették és akik a díjakat kapják. A “veresenymunkákat” ezen az oldalon lehet követni majd és a legtöbb like-ot kapott rajz pedig külön díjban részesül. Csak a felnőttek like-jait vesszük figyelembe.
Köszönettel tartozunk mindazoknak akik programunk támogatói voltak: az iskolák pedagógusainak, a Bethlen Gábor Alapnak a Paprika Üzletnek, a Brassói Lapoknak, a Brassai Magyar Adásnak, a Pilvax vendéglőnek a Brassói RMDSZ-nek a BIT-nek és a BMD-nek. Az eseményen csak jeggyel vagy meghívóval lehet résztvenni.