Bőrfiatalítő minikurzus – Gua sha masszázskő

Online Ismeretterjesztő
Az idő múlásának jeleit csodásan ellensúlyozhatod a Schüssler ásványi sókkal készült anti-aging kozmetikumokkal, amik használatát új szintre emelheted legújabb szövetségesünkkel, az itthon még kevésbé ismert Gua sha kő használatával.
Legújabb minikurzusunkon azt mutatja meg Neked Polgár Enikő arcjóga oktató, hogy hogyan hozd ki a legtöbbet ebből a rózsakvarcból készült kiegészítő és a bőrfeszesítő Schüssler kozmetikumok együttes használatából!
“A csodálatos Gua sha kő egyszerre kényezteti és fitten, fiatalon tartja az arcbőrödet, a legújabb kutatások szerint ugyanis akár 400%-kal is növelheti a vérkeringést a kezelt területen, így nemcsak ahhoz járul hozzá, hogy minden egyes bőrsejted több tápanyaghoz jusson, hanem a méreganyagok elszállításában is segít, miközben ellazítja az arcizmokat” – árulta el ízelítőként Enikő a szív alakú Gua sha kő használatáról, aminek apró fortélyait mutatja meg minden résztvevőnek.
Tudtad, hogy már a rendszeres, 1-2 perces Gua sha használat is jótékony hatással lehet a finom vonalak és ráncok halványítására, valamint szuperfrissen indulhat tőle a napod? Pont olyan, mint egy pihentető nyaralás a bőrödnek!
Soós Adri, a Schüssler Natúrkozmetikumok alapító-tulajdonosa és Polgár Enikő arcjóga oktató, a fiatalarc.hu létrehozója vár Téged is ezen a szuper programon sok-sok meglepetéssel és egy igazi csajos, szépítő beszélgetéssel!
👉 A Bőrfiatalító minikurzushoz bárhonnan csatlakozhatsz és a részvétel díjtalan.
😍 Szeretettel és izgalommal várunk!