Betekintés a kriptovaluták világába

Atrium Rendezvényterem Ismeretterjesztő
Június 18-án, pénteken 18:00 órától az Atrium Rendezvényterem ad otthont egy újabb eseménynek, amely a Csíkszeredai RIF által kerül megrendezésre. A Hargita Business Centerben korábban már megtartott beszélgetés során Újfalvi Csongor programozó fog beszélni nekünk a blokklánc (blockchain) technológia befolyásáról a pénzügyi rendszerben, valamint szó lesz a tőzsdei tapasztalatairól és a kriptovalutákról is. Továbbá megosztja velünk saját tapasztalatát, hogy egy húszas éveiben járó fiatal, hogyan kezdhet el kereskedni/befektetni.
Csongor egy lelkes amatőr a tőzsde világában, aki napi több órát foglalkozik a piaccal és nagyon is tisztában van az aktualitásokkal. Az előadást laikusoknak, piacról érdeklődő személyeknek, illetve olyan profiknak ajánljuk, akik folytatnának egy esetleges konstruktív vitát a témában.
A rendezvény, a hatályban lévő kormányrendelet (Monitorul Oficial nr. 140 din 11 februarie 2021, Art. 1/15) értelmében maximum 25 résztvevővel és a járványügyi korlátozások szigorú betartásával kerül megszervezésre.
FIGYELEM! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A járványügyi korlátozások miatt csak az első 25 REGISZTRÁLT résztvevőt tudjuk beengedni, a később jelentkező személyek várólistára kerülnek és a korábban regisztrált személyek visszalépése esetén értesítjük őket. Köszönjük a megértést!
REGISZTRÁCIÓ:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdk2gd2M9p…/viewform…
Az esemény a csíkszeredai RIF jóvoltából kerül megrendezésre. A RIF egy gazdasági-szakmai egyesület nem csupán közgazdászoknak, amely pályakezdő fiatalokat segít, fiatalosan, élményekkel dúsítva.
Bármilyen felmerülő kérdés esetén a RIF – Csíkszereda Facebook oldalon, illetve a e-mail címen vagyunk elérhetőek.