BESZÉLJÜNK A MEDITÁCIÓRÓL!

Online, Facebook Live-val Ismeretterjesztő

BESZÉLJÜNK A MEDITÁCIÓRÓL!
👉🏻Tudod mi a különbség a hipnózis, az önhipnózis, meditáció és a relaxáció között?
👉🏻Szoktál meditálni? Melyik technikákat alkalmazol?
👉🏻Nem egyértelmű számodra, hogy ez valláshoz kapcsolódó, spirituális gyakorlat, ami a megvilágosodás ígéretével kecsegtet vagy tudományos alapokon nyugvó agyi stimuláció, amit ki lehet használni teljesítménynövelésre és problémamegoldásra?
👉🏻Gyakorló Agykontrollos vagy, aki rutinosan kerül alfába?
👉🏻Vagy még csak kacérkodsz a meditáció gondolatával, de azt sem tudod, hogy hol kezd?
Ha téged is foglalkoztat a meditáció, akkor az INVERSUM live következő adása neked szól!
8 éves koromban édesapám, Dr. Domján László lefordította az Agykontroll című könyvet, majd közel 30 éven keresztül oktatta ezt a stresszkezelő és elmefejlesztő módszert, így már egészen fiatalon megismertem a meditáció fogalmát és gyakorlatát. Azóta én is hosszú utat jártam be, amiben hol lelkesen gyakoroltam a technikákat, hol a végtelenségig lázadtam ellenük, végül pedig hivatásommá vált a hipnózis, és én magam is oktattam az Agykontrollt 7 éven keresztül.
Hivatásomból fakadóan kipróbáltam több meditációs irányzatot, szakmai szemmel is megvizsgáltam jópárat és állíthatom, hogy olyan eszköz van a kezünkben, amely minden képzeletet felülmúló lehetőségekhez juttat és sorsfordító lehet megtanulni a használatát.
A levont következtetéseimet és tapasztalataimat most a modern technológiával ötvözve létrehoztam az INVERSUM – Önszuggesztiós és meditációs rendszerét, ezzel segítem hozzá az embereket a meditáció valóban elképesztő élményéhez.
Ezért is választottam a következő élő adás témájának a MEDITÁCIÓT, hogy meghozzam a kedvet azoknak is, akik még csak most ismerkednek vele, de a rutinos meditálóknak is izgalmas tartalmakkal szolgáljak.
Találkozzunk MÁJUS 16-án VASÁRNAP, 21:00-kor az INVERSUM live 12. adásán, ahol nem csak egy érdekes előadást hallgathatsz meg, de a kérdéseidet is felteheted!