Belsőtér tervező képzés Pécsett

Online esemény Ismeretterjesztő
Belsőtér tervező képzés Pécsett – BEVEZETŐ ÁRON – 2 félévben, 2021. március 6-tól.
Mindig is érdekelt, hogyan lehetne egy teret még szebbé, ötletesebbé varázsolni? Szeretnél ezzel foglalkozni a jövőben?
Otthonunk, környezetünk berendezése izgalmas feladat. Szépítése, felújítása inspiráló, lelket kitöltő tevékenység, ami mindennap örömmel végezhető. Nem mellesleg egy gyönyörű, izgalmas karrier lehetőség, tele kreatív kihívásokkal.
Te is erre vágysz? Kevés az ismereted? Szeretnél felkészülni kis létszámú csoportban, gyakorlatorientáltan? Itt a helyed!
A tanfolyamot elvégző hallgatóink megfelelő tudással rendelkeznek lakások, szálláshelyek, irodák, munka- és szórakozóhelyek belső tereinek megtervezéséhez, kivitelezésének koordinálásához.
2021. januártól megszűnik a Lakberendező OKJ-s képzési lehetőség. Azonban a témában érdeklődők továbbra is megszerezhetik a tevékenységhez szükséges ismereteket tanfolyamunkon. A képzés elvégzéséről a hallgatók Oklevelet kapnak, mellyel később elhelyezkedhetnek ezen a területen, vagy akár saját vállalkozást is alapíthatnak. Tehát NEM SZÜKSÉGES az OKJ-s bizonyítvány a tevékenység gyakorlásához.
A képzés időtartama: 2 félév, 330 óra, mely alap- és középfokú 3D-s, számítógépes látványtervező oktatást is tartalmaz.
A tanfolyam várható befejezése: 2022. március 26, mikor is saját tervdokumentáció bemutatására kerül sor.
Szervező: Szitakötő kreatívsuli Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/008010
Címe: Pécs, Boltív köz 1.
www.szitakotokreativsuli.hu
Az órákat heti 1 alkalommal, szombatonként, 9.00-15.00 között tartjuk.
A tanfolyam díja: 180.000,-/félév tandíj + 33.000,- vizsgadíj, vagy 1060 EUR
Fizetendő jelentkezéskor: 50.000,-
Majd 2021. március 10-ig: 130.000,-, október 10-ig: 180.000,-, 2022. február 25-ig: 33.000,-
Fizetési könnyítés: havi bontásra részletfizetés kérhető.
Érdeklődés: Markó Viktória 06 30 390 46 75
Mi, a Szitakötő kreatívsuliban külön hangsúlyt fektetünk a gyakorlatra. Ennek érdekében elmegyünk építkezésekre, kivitelezők műhelyét sem hagyjuk ki, mely lehetőséget nyújt az anyagismeret kézzelfoghatóvá tételére. Szakmai kiállításokon, termékbemutatókon veszünk részt. Gyakorlatot a tanulók üzletekben, tervező mellett szerezhetnek.
Kis létszámú csoportunk lehetővé teszi a személyes foglalkozások hatékonyságát.
Fontosnak tartjuk a tervek grafikai megjelenítését, ezért erre sok időt áldozunk. Ma már természetesen a 3D számítógépes tervezést is megtanuljuk. (Az ARCHLine.XP Interior magyar nyelvű programmal elkészíthetők belsőépítészeti tervek, beleértve a teljes technikai dokumentációt, burkolatterveket, 3D modellt, költségbecslést, fotorealisztikus képeket és 3D filmeket.)
Célunk kialakítani azt az érdeklődő, befogadó szemléletet, melyre munkánk során mindvégig szükség lesz, elindítani a jelentkezőket azon az úton, mely egy gyönyörű szakmába vezet.
A következő témakörök szerepelnek tantervünkben:
– Kevés művészeti ismeret: a bútortörténet alapjai, valamint a környezetünkben előforduló legismertebb lakberendezési stílusok, dizájn
– Elgondolásaink megjelenítése különböző módokon, technikákkal: szabadkézi- és műszaki rajz, 3D számítógépes látványterv készítés
– A project megvalósításának lépései
– Tervezési készségek fejlesztése
– Felmerülő együttműködési területek megismerése
– Milyen anyagokkal és árucikkekkel vesszük körbe magunkat a tereinkben
– Tájékozódás az indulás első lépéseiről
A feldolgozandó anyag nagy, időnk kevés, ezért a jelentkezőktől elkötelezett, intenzív munkát várunk. Mi oktatók is mindent elkövetünk azért, hogy ebből a szép szakmából minél többet bemutathassunk Nektek. Ha Te is úgy érzed, hogy ez lehet a jövőd, csatlakozz a 2021. március 6-án induló kurzusunkhoz!
Amennyiben további kérdésed adódik tanfolyamról, vizsgáról, állunk rendelkezésedre:  www.szitakotokreativsuli.hu
Várunk szeretettel! Szitakötő kreatívsuli csapata