Bánffy Miklós Emlék- és Teljesítménytúrák

Kalotaszentkirály Szabadtéri
Idén június 25-én szervezzük meg a Bánffy Miklós Emlék- és Teljesítménytúrák III. kiírását festői szépségű tájakon Kalotaszeg szívétől vlegyászai magaslatokig. Gyalogosok és kerékpárosok számára egyaránt színes repertoárral készülünk, így mindenki erőnlétéhez mérten választhat túraútvonalat. A kerékpárosok 15, 37, 60/70 és 85/95 km-es változatokra jelentkezhetnek, míg a gyalogosok 14, 22 és 35 km-es távokon mérettethetik meg képességüket. A túrák nyomvonalát és térképét megtekinthetitek a weboldalon az Útvonal menüpont alatt.
Habár egyes túraváltozatok kiindulópontja nem Kalotaszentkirály-Zentelkén lesz, mégis mindenkinek itt kell bejelentkeznie, hogy átvehesse indítócsomagját. Mivel a személyszállításra több lehetőséget is felkínálunk, kérünk, figyelmesen olvassátok el az erre vonatkozó információkat és az űrlapon a megfelelő opciókat jelöljétek be. A Jókaihoz hasonlóan létszámkorlátot szabtunk meg, összesen 400 befizetett jelentkezőt fogadunk.
Minden szükséges információt megtaláltok a túrák weboldalán: https://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/banffygyalogoshttps://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/banffybringa.
Kérünk, figyelemmel olvassátok el a Fontos információk és Túraszabályzat menüpontok tartalmát regisztráció előtt. Jelentkezni a Regisztráció 2022 menüpont alatt lehetséges a megfelelő túraváltozatra kattintva.
Jelentkezési határidő
Kedvezményes: 2022. június 9., 12 óra
Emelt áras: 2022. június 16., 12 óra
Fizetési határidő
Kedvezményes: 2022. június 9., 23:59 óra
Emelt áras: 2022. június 16., 23:59 óra
Emlékpólót 14-én éjfélig lehet rendelni.
Amennyiben a jelentkezők létszáma hamarabb eléri a 400-at, a regisztrációt lezárjuk 16-a előtt.
Találkozzunk június 25-én, hogy együtt feszegethessük határainkat! Reméljük, ti is egy emlékezetes közösségi élménnyel ötvözött túrázásra szavaztok a külföldi nyaralás helyett.