Bánffy Miklós Emlék- és Teljesítménytúrák

Kalotaszentkirály község Ismeretterjesztő

Bánffy Miklós Emlék- és Teljesítménytúrák – II. kiírás

A tavalyi kimaradás után július 31-én megszervezzük a Bánffy Miklós Emlék- és Teljesítménytúrák II. kiírását festői szépségű tájakon Kalotaszeg szívétől vlegyászai magaslatokig. Gyalogosok és kerékpárosok számára egyaránt színes repertoárral készülünk, így mindenki erőnlétéhez mérten választhat túraútvonalat. A kerékpárosok 15, 37, 60/70 és 85/95 km-es változatokra jelentkezhetnek, míg a gyalogosok 14, 22 és 35 km-es távokon mérettethetik meg képességüket. A túrák nyomvonalát és térképét megtekinthetitek a weboldalon az Útvonal menüpont alatt.
Habár egyes túraváltozatok kiindulópontja nem Kalotaszentkirály-Zentelkén lesz, mégis mindenkinek itt kell bejelentkeznie, hogy átvehesse indítócsomagját. Mivel a személy- és kerékpárszállításra több lehetőséget is felkínálunk, kérünk, figyelmesen olvassátok el az erre vonatkozó információkat és az űrlapon a megfelelő opciókat jelöljétek be. A Jókaihoz és a Vasvárihoz hasonlóan létszámkorlátot szabtunk meg, összesen 400 befizetett jelentkezőt fogadunk. A túra teljes ideje alatt kötelező a járványügyi előírások betartása, a változtatás jogát pedig végig fenntartjuk.
Minden szükséges információt megtaláltok a túrák weboldalán: https://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/banffygyalogoshttps://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/banffybringa.
Kérünk, figyelemmel olvassátok el a Fontos információk és Túraszabályzat menüpontok tartalmát regisztráció előtt. Jelentkezni a Regisztráció 2021 menüpont alatt lehetséges a megfelelő túraváltozatra kattintva.
Jelentkezési határidő: 2021. július 23., 16 óra
Fizetési határidő: 2021. július 23., 18 óra
Emlékpólót 22-én éjfélig lehet rendelni. (FIGYELEM! Mivel a 2020-as Bánffy-túrát elhalasztottuk, idén a tavaly legyártott pólókból lehet rendelni, amelyen 2021 helyett 2020 szerepel. A póló megtekinthető az alábbi linken: https://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/…/banffy-polo…
Amennyiben a jelentkezők létszáma hamarabb eléri a 400-at, a regisztrációt lezárjuk 23-a előtt.
Találkozzunk július 31-én, hogy együtt feszegethessük határainkat! Reméljük, ti is egy emlékezetes közösségi élménnyel ötvözött túrázásra szavaztok a külföldi nyaralás helyett.