Babahordozó alaptanfolyam

Vajdaság Ifjúsági, gyermek
A babahordozás hatásaival, előnyeivel, kendőkkel és eszközökkel, de még kötési módszerekkel is ismerkedünk Magyarkanizsán, a hordozós alaptanfolyam programon!
! JELENTKEZÉS SZÜKSÉGES, keresd a linket a szöveg végén 
László Ágnes babahordozási szaktanácsadó évek óta tart Vajdasági szerte előadásokat, workshopokat és egyéni tanácsadásokat is a témában. Sok kisbabát segített már édesanyja és édesapja mellkasára kendőben, csípőjére karikásban, vagy a hátukra batyuban, mei taiban vagy csatosban. Felszabadul a kéz, a babát körbeöleli a kendő, a test melege és közelsége megnyugtatja. Ez itt a negyedik trimeszter, a hasfájós időszak, a fogzás, mozgásfejlődés vagy egy front túlélése.
A 2,5 órás együtt töltött időn lesz egy kis hordozási elmélet, ismerkedés a kendőkkel, anyagokkal, hordozási típusokkal és kötésekkel, aztán lehet próbálni, gyakorolni, kérdezni, beszélgetni is (van próbababánk is ).
Várunk szeretettel minden hordozni vágyó anyukát és apukát, jöhetnek a pici babák is, családtervezők, vagy nagyszülők, akik megpróbálják megérteni, miért kötik magukra unokáikat a gyerekeik.
Hordozásra fel!
Belépő 1500 din., pároknak 2000 din.
A program megfelelő érdeklődő esetén valósul meg, ami 4 fő/pár, maximális létszám pedig 8 fő/pár.
Jelentkezni itt tudtok: https://forms.gle/QBUT6m3eeQ9ojbCZ8
Ha kérdésetek van, írjatok a címre.