AugusztusFeszt 2020

Rimaszombat Szabadtéri

Rimaszombatban a szabadtéri színpadon kerül sor az AugusztusFesztre augusztus 8-án.

Bár a járvány a Via Novát is próbára tette, de végül is úgy döntöttek ez az egy nap jár a magyar közösségnek! 🙂 „Mozdulj ki te is otthonról és gyere el a nyár legjobb fesztiváljára! 🙂 Koncertet ad a magyar zenei szakma örökzöld és pótolhatatlan párosa Korda György és Balázs Klári. Őket követi a Majka és Curtis sikerpárosból Curtis, természetesen saját és a közös nagy slágerek sem hiányozhatnak. Majd az est fénypontja a Magna Cum Laude látványelemekben gazdag nagykoncertje. Az estét egy kis afterpartyval zárjuk!” – ígérik a szervezők.

GYEREKEKNEK IS AUGUSZTUSFESZT! ✌️

Azon túl, hogy 12 éves korig ingyenes a belépés az AugusztusFesztre, az első 100 gyermeknek gumi/vattacukor utalványt adnak ajándékba! 🥳 Valamint az összes gyermeket, aki szeretné kifestik a legmenőbb fesztivál arcfestéssel!

„Számunkra fontos, hogy gyermekeink már most magukénak érezzék a magyar zenét és magyar kultúrát, ezért minden gyerkőcöt várunk szeretettel! 😊 Mindenki fesztiválja a te fesztiválod: AugusztusFeszt! 😉” – írta a főszervező, Cziprusz Zoltán.

„Az éjjel soha nem érhet véget…” ✌️ 😜
Közkívánatra az AugusztusFesztet megtoldják az éjszakába egy afterpartyval, ahol egy meglepetés DJ-vel kedveskednek! Ha eddig gondolkoztál is, most már biztos, hogy el kell menned a nyár egyetlen nyári fesztiváljára a régióban! 

Mindenkit szeretettel várnak!

Forrás: Felvidék.ma/SZAKC