Átalakuló női és férfi szerepek

ClujHub Tudomány, oktatás
A körülöttünk levő társadalmi változások hatnak a női és a férfi szerepek alakulására, folyamatosan ingadozunk a hagyományos, többnyire tanult szerepek és egy másfajta egyensúlyt ígérő szerepformák között.
A Kőszikla Gyülekezet által szervezett Szülők Iskolájának negyedik alkalmán meghivott előadóink, dr. Kovács Réka Rozália és dr. Kovács Szabolcs segítségével arra keressük a választ, hogy napjainkban milyen új kihívások elé kerülünk nőkként, férfiakként, a kapcsolaton, családi életen belül pedig milyen szerepmegosztás biztosíthat egyensúlyt, miközben próbálunk a bibliai értékrendre támaszkodni.
Szabolcs, képzettsége szerint református lelkipászor, a BBTE tanára Kolozsváron, felesége, Réka Rozália, pszichológus, a Sapientia EMTE tanára Marosvásárhelyen.
Öt gyermekükkel Nyárádszentimrén élnek.
Bátorítunk, hogy pároddal együtt vegyetek részt a képzésen. Amennyiben nincs lehetőséged a gyermekedet nagyszülőkre bízni, igénybe veheted a gyerekfelügyeletet, amit a Szülők Iskolájával párhuzamosan biztosítunk a közelben lévő Planetárium Kidsben.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérünk, február 15-ig jelentkezz be az alábbi linken:
FONTOS: 40 helyet tudunk biztosítani, ezek beteltével akár határidő lejárta előtt is zárjuk a regisztrációt. Ugyanakkor ha már regisztráltál, és valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk jelezd minél előbb Szilágyi Eszternél (0748 212 347), szeretnénk megadni a lehetőséget minél több érdeklődőnek, hogy részt vehessen.
A szülők iskolája költségeit a Kőszikla Gyülekezet fedezi, de arra kérünk, segíts nekünk együtt jót tenni! A helyszínen lesz lehetőség anyagilag támogatni egy kiválasztott karitatív célt. További információ a későbbiekben.