Árazás mesterkurzus Panyi Zsuzsival

zoom online felület Ismeretterjesztő

Ti, kézművesek, alkotók és kistermelők, akiknek a szezon kezdetét a tavaszi vásárok jelentik, most talán elcsüggedtek vagytok, de ebből a helyzetből is van kiút. 📣 Panyi Zsuzsi online Árazás mesterkurzusán gyakorlati útmutatót kapsz az árazás minden részletéhez. Megmutatja, hogyan korrigáld az alulárazott termékeid, hogy a célcsoportod könnyen elfogadja. Nem kevesebbet ígér, minthogy a képzés segítségével nem csak több pénzt fogsz keresni, hanem több szabadidőd is lesz! 💥
A programot erdélyi kézműveseknek, alkotóknak ajánljuk, de kiskereskedők számára is hasznos lehet.

Panyi Zsuzsi építészként végzett, másoddiplomáját online marketing szakon szerezte meg, majd három gyerekes anyukaként 2007-ben 4.000 forintból kezdett a panyizsuzsi üvegékszerek gyártásába, ami azóta családi vállalkozássá fejlődött. 👩‍💼 Tréningjein árképzéssel, pozicionálással, eladással, marketinggel kapcsolatos egyszerűen alkalmazható gyakorlati tanácsokat ad, de a szakmaiság mellett igazi motivátor is: megmutatja, hogyan menedzseld Önmagad, vállalkozásodat és érj el anyagi sikereket, az alkotói szabadság megőrzése mellett. 👌
Ahogyan ő fogalmaz: Zsuzsi nem egy szakértő, aki megmondja a tutit. Ő egy lány a szomszédból, aki már megcsinálta azt, amibe Te most vágsz bele!

PROGRAM
9.00-9.30 Bejelentkezés, köszöntés, bemutatkozás 🙋‍♀️
9.30-10.30 Költségek meghatározása és kiszámítása 🧮
10.30-11.00 Kávészünet ☕️
11.00-12.00 Árkorrekció érvényesítése és hatása az üzleti modellre 📈
12.00-14.00 Ebédszünet 🍴
14.00-14.45 1. Q&A, azaz KérdezzFelelek óra (10 fő) 💬
15.00-15.45 2. Q&A, azaz KérdezzFelelek óra (10 fő) 💬
16.00-16.45 3. Q&A, azaz KérdezzFelelek óra (10 fő) 💬

🏷 A programra két típusú jegyet lehet váltani:
1. Csak a délelőtti előadásokon való részvétel ➡️ 50 lej
2. Részvétel:
✅ az előadásokon
✅ a délutáni kiscsoportos workshopon
✅ május 28-án (20:00-21:00) kiscsoportos konzultáció az előadást követően gyakorlatba ültettett lépésekkel és tapasztalatokkal kapcsolatban (opcionális)
✅ 185 napos ingyenes hozzáférés az online kurzushoz
A csomag ára ➡️ 150 lej

👉 Jegyvásárlás és regisztráció >> https://magtar.ro/veddahelyit/index.php/product/jegy/

📍A helyek száma korlátozott. Az előadásra max. 30 főt, a délutáni workshopokra pedig szintén legtöbb 30 főt tudunk fogadni.

ℹ️ A program gördülékenyebb és hatékonyabb lefolyása érdekében, kérünk gondolj végig pár dolgot a vállalkozásoddal kapcsolatban:
🔸 Mekkorák a saját termékeid a beszerzési árai (a legapróbb dolgokig, például mennyi cérnák szükséges egy táskához)?
🔸 Milyen órabért szeretnél keresni?
🔸 Milyen órabért kérne valaki, ha annyi megrendelése lenne, hogy egyes munkafázisokat ki kellene adnia?
🔸 Bármilyen kérdés az előadóhoz (Kérdéseidet kérünk küldd el előzetesen nekünk május 20-ig az címre.)

📍Időpont, helyszín: 2020. május 23., szombat, 9.00-17.00, Zoom online felület
A délutáni KérdezzFelelek órára a kiscsoportokba az előadó és a szervezők osztják be a résztvevőket a tevékenységi körök és az előzetesen beküldött kérdések alapján.

🔴 Hogyan tudsz bekapcsolódni? Légy online május 23-án 9 órakor, amikor majd az emailben megkapott Zoom linkre kapcsolódva te is csatlakozhatsz a résztvevőkhöz.

💻⬇️ Ha még nem használtad, jó ha tudod, hogy a Zoom-ot első alkalommal telepíteni kell. A letöltés automatikus és tényleg csak 1 percedbe kerül: https://zoom.us/support/download és automatikusan letölti a telepítőt.

Amennyiben technikai vagy egyéb kérdéseid vannak a programmal kapcsolatban, keress minket az alábbi elérhetőségeken: , 0745 274 525 (hétköznap 9 és 17 óra között).