Aranyos szegelet

Online esemény Ismeretterjesztő

❤️ Támogasd a nagyváradi magyar színházat 👉 válts jegyet online közzétett előadásainkra 👨‍👩‍👧‍👦 és nézd meg a Nagyvárad Táncegyüttes folklórelőadását!

✅ Az előadásról készült felvétel május 27-30. ÉS június 3-6. között látható az Eventim.ro felületen. Támogatói jegyek: https://bit.ly/3fTndzU

—–
„Volt az idők kezdetén egy Égi pár, Arany Atyácska és Ezüst Boldogasszony, akik leültek egymással szemben világvégi kertjükben. Megfogták egymás kezét, dalolni kezdtek, és dalolásukból megszületett a világmindenség. Az emberek gyönyörűségesek, boldogok és hallhatatlanok voltak. Még a madár is aranyból volt, a fű gyémántból, az erdőkben aranyfákon, ezüstvenyigéken termett a csengő barack, mosolygó alma és a szóló szőlő.”
—–

⚠️ Mindazok a Nagyvárad táncbérlettel rendelkező nézőink, akik mindezidáig még nem tekintették meg az előadást, a bérletkártyájukon található kód segítségével ingyenesen kapcsolódhatnak be az online közvetítésbe. A bérletesek számára nyújtott lehetőségről hamarosan bővebb tájékoztatást nyújtunk a színház webes felületein, valamint e-mailben vagy telefonon.