Anyagi bőség, vagy zsír mindenek felett

BBS Life Ismeretterjesztő

Anyagi bőség, vagy zsír mindenek felett – test -pénz kapcsolat

“Ha választ akarsz kapni a lelkeddel kapcsolatos Nagy kérdésekre, legjobb, ha először a testedre vonatkozó Kis Válaszokkal kezded.” George Shehann

Gondoltad volna, hogy a pénzügyeidet a testképed is befolyásolhatja? Hogy a testalkatodra hatással van a pénz mennyisége is, amit birtokolsz, vagy birtokolni szeretnél? Tudtad, hogy mifelénk, jó lezsírozni dolgokat, hogy az ügyek könnyebben oldodjanak meg, és hogy számunkra nagyon fontos, az, hogy zsír letétjeink legyenek????

Volt már olyan gondolatod, hogy szeretnél lefogyni, de a derékbőséged makacsul megtapadt, és nem akart változni, akárcsak egy hosszútávra lekötött betéti szerződés?

Mi az, amit mégis megtehetünk, hogy a kívánt alakunkkal is meglegyen az anyagi bőségünk, hogy a zsírégetésünk ne olvassza a számláinkat?

Tisztitások test, lélek szinten, letisztázott fogalmak, könnyedség az áramláshoz, játékosság a testalkat formálásához, örömteliség az élethez. Mindez rajta van az étlapon, választod? Az est fénypontja az energetikai zsíroldás módszerének az elsajátítása, valamint a generatív pénz folyamatnak a beindítása.

Szeretettel várlak,
Kriszta

Benkő Krisztina Mária – Wingwave Coach, Újmedicina, Recall Healing, Hozzáférés a tudatossághoz facilitátor, alternatív módszereket ötvöző életmód tanácsadó
Helyszín: BBS Life központ
Időpont: 2020. március 12, csütörtök 18.00- 22.00óra között

Hozzájárulásod: 150 lej,

Érdeklődni és jelentkezni e-mailen vagy telefonon lehet:
Email:
Tel: Balogh Zoltán: 0743-038178;
Bővebb információ a módszerről: Benkő Krisztina: 0744-398984