Anya-lánya kapcsolat – Női hétvége 2020

Cserefalva Ismeretterjesztő

ELMARAD!

Anya-lánya kapcsolat – Női hétvége 2020
Időpont: július 2-5.
Helyszín: Soós panzió, Cserefalva
Előadó: Parti Judit, a Family magazin szerzője
“Nincs nagyobb örömöm annál, mint amikor hallom, hogy az én gyermekeim az igazságban járnak.” 3 János 1:4

Ez egy dátumfoglaló! Részletek a regisztrációval kapcsolatosan érkeznek hamarosan:)

Az előadó bemutatkozása
Parti Judit vagyok, feleség, gyermek, unoka, édesanya, férjem révén nagymama. Van, akinek a menye vagyok, sőt van, akinek az anyósa, de mindenek előtt Isten szabad és szeretett gyermeke. Ebből a szoros viszonyból bomlik ki az életem többi kapcsolata és tevékenysége. Újságíróként, drámatanárként is szeretem, ha az látszik rólam: elsősorban a létezés szakmában vagyok érdekelt.

Téma kifejtése
Anya-lánya kapcsolat – húsba vágó kérdés. Jelenti egyrészt az el-és leszámolást az örökségünkkel. Mit jelentett nőnek lenni egy-két generációval korábban? Hogyan gyógyít az evangélium káros családi mintákból? Aki anya, az még nő? Másrészt jelenti az “előttem az utódom” harcát és felelősségét. Mi vagyunk a teherhordó generáció; ha felkészültünk rá, ha nem. Kész vagy-e és kész vagyok-e terhet hordani?
Három nap együtt gondolkodás az Ige fényében, Isten jelenlétében reményeink szerint válaszokat hoz mindannyiunknak. Vagy eljuttat a jobb kérdésekig!

A bizonyságtevő életek feltárulkozásait felpezsdítő gyakorlati tevékenységekkel egészítjük ki – azaz barkácsolunk, tornászunk, kenceficézünk, öltözködünk, főzünk-sütünk, kertészkedünk – hogy az Ige által említett „derék asszonyra” találjunk önmagunkban és mindennapjainkban.
Várunk szeretettel!