Állategészségügyi kérdezz-felelek

Online Ismeretterjesztő
2023. ÁPRILIS 13., CSÜTÖRTÖK, 21:00–22:00 UTC+03
🐾 😻🌷🐕‍🦺 Óriási tavaszi lendülettel és szeretettel várjuk, hogy csatlakozzatok hozzánk ismét a következő élő online bejelentkezésünkkor. 🐢🤗🐰🌿
🍀 A NYEREMÉNYEK és az 📣 ÉRDEKES TÉMÁK most sem maradnak el!
💬🏡 Tedd fel KÉRDÉSEID bátran, otthonod kényelméből a Doktor úrnak, kedvenced egészségével vagy más állategészségügyi témával kapcsolatban.
Ingyenes program keretében van lehetőséged válaszokat kapni egy közel 30 éve kisállatgyógyászatban dolgozó 👨‍⚕️😍🐾 állatorvostól, akinek a nevéhez fűződik a VeresVet Állatkórház, valamint a Dunakeszi Állatkórház alapítása és működtetése is. 🏥
🍀 A résztvevő kérdezők között, valamint az eseményt és az élő videót megosztók között Burgimmune Prémium Immunerősítőt sorsolunk ki!
(FONTOS, hogy az élő videó alá BEÍRJÁTOK: OSZTVA!)🍀
Az élő bejelentkezés alatt kommentben feltett kérdéseidre válaszol:
👉 Dr. Bölcskei Molnár Antal klinikus és egzotikus kisállat szakállatorvos, aki nem mellesleg a Natural Pet Care System kutatási vezetője is!⚕️
✅A Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció megálmodóinak és megalkotóinak célja a termékeink és a küldetésünk ismertetése, emellett tájékoztatás általános és aktuális állategészségügyi kérdésekről.
A doktor úr szakterületei👇
🐶 Csont-, gerinc és ízületsebészet, arthroscopia, lágyszervi sebészet, röntgendiagnosztika és egzotikus állatok gyógyászata.
😺 Versenyagarak, agility kutyák kezelése, agármentés, állatvédő alapítványokkal szoros együttműködésben mentett állatok ortopédiai ellátása és rehabilitációja.
📣Oszd meg állatbarát ismerőseiddel a lehetőséget, hogy ők is részt vehessenek a sorsolásban!💕
A nyereményről:
https://naturalpetcaresystem.com/termekeink/
Rólunk:
https://naturalpetcaresystem.com/rolunk-gazdiknak/