Ájurvédikus öngyógyítás alaptanfolyam

online esemény Ismeretterjesztő
Itt a várva várt ÁJURVÉDA ALAPTANFOLYAM❗
Az ájurvédikus tudásban az a zseniális, hogy segít felismerni, hogy megbomlott az egyensúly szervezetünk működésében, még azelőtt, hogy az betegségeket okozna.
Az ájurvédikus ismeret rendkívül sokat ad önmagunk és a környezetünk megismeréséhez, megértéséhez, az egészségünk fenntartásához.
Ez a kétnapos tanfolyam lehetőséget ad, hogy megismerjük az ősi rendszer alapjait, működését, a hét testtípust, megtaláljuk a sajátunkat, megértsük a fizikai és lelki működéseink jelentős részét. Használható tanácsokat ad, hogy egyensúlyban maradjunk akkor is, ha közben folyamatosan változnak a napszakok, évszakok, életesemények.
Kinek szól a tanfolyam?
✅Aki szeretné megismerni saját testtípusát és alkalmazni az élet tudományát a mindennapjaiban (táplálkozás, napirend, gyógynövényhasználat).
✅Gyógyító szakembereknek, terapeutáknak, akik szeretnék pontosítani a lehetőségeiket akár a saját szakterületükön belül.
✅Jógaoktatóknak, akik gyakorlóik tökéletes testi és mentális egészségére fókuszálnak.
🎁BÓNUSZ: Minden résztvevő kap egy 70 oldalas kidolgozott tanfolyami jegyzetet!
————————–
Oktató: Károlyi Bánki Viktória ájurvédikus terapeuta, természetes gyógymód tanácsadó. Több, mint 20 éve Indiában ismerkedett meg az ájurvédikus gyógyászattal. Jelenleg két főiskolán oktatja ezt a gyógymódot, és népszerű tréner tanfolyamokon, elvonulásokon és életmód táborokban egyaránt.
Az online tanfolyam időpontja: 2021.09.28-29., mindkét nap 17:00-20:00 óráig.
Az előadásról felvétel nem készül, csak a megadott időpontban lehet részt venni rajta.
————————–
Részvételi díj: 14.900 Ft
————————–
További részletek és jelentkezés itt: https://www.bhf.hu/…/ajurvedikus-ongyogyitas…
További információ:
Kiss Éva tanfolyamvezetőnél.
Telefon: +36302162883
Ha nem jó az időpont, akkor további ájurvéda programokat itt találsz: https://www.bhf.hu/jogakozpont/eletmod-tanfolyamok/ajurveda