Ahol a madár se jár – online

Online Kultúra, kommunikáció
Mesemondó baráti kör felnőtteknek a Hagyományok Háza szervezésében, a Meseszó Egyesület szakmai partnerségével
2022-ben is összegyűlik a mesekedvelők baráti közössége, hogy egy jó pohár bor mellett legkedvesebb vagy legújabb meséiket megosszák egymással! Téged is várunk szeretettel, akár mesélnél, akár kikapcsolódnál a vacogós télii estéken!
Hogy minél többen be tudjanak kapcsolódni a mesehallgatásba, -mondásba, februári alkalmunkat ismét online tartjuk. A regisztrálók a program előtti napon kapják meg azt a ZOOM-linket, amin keresztül részt tudnak venni az eseményen.
A Hagyományok Háza mesemondó tanfolyamán végzett első hallgatók kezdeményezésére immár 10 éve létrehozott közösségi mesemondó alkalmat a Hagyományok Háza fogadta be. Így azóta havonta egy alkalommal a folyamatosan bővülő „beszélő közösség”, a Meseszó Egyesület és a Hagyományok Háza közös mesemondó estet szervez népmesetanfolyamunk régi és jelenlegi hallgatóinak önkéntes közreműködésével. Azokat a régi közösségi alkalmakat szeretnénk felidézni, ahol a falu jó szavú öregjei mesemondással szórakoztatták az összegyűlteket. Nyitva áll a kapu minden érdeklődő előtt, de szeretettel várjuk azokat is, akik nem csak hallgatni szeretnék a meséket, hanem maguk is bekapcsolódnának a mesemondásba.
Online regisztráció: https://forms.gle/mKJ8DPqwoXaQ5SYX7