Agapé-vendéglő

Posticum Teiului u. 26., 410477 Nagyvárad Ismeretterjesztő

↓ Please scroll down for English 🇬🇧 ↓
↓ Detalli in l. română mai jos 🇷🇴 ↓

A Posticum újonnan induló sorozatának nyitó alkalma. Hívjuk mindazokat, akik egy egyszerű, de minőségi ebéddel egybekötve közösségi, lelki és kulturális élményre vágynak. Kifejezett célunk megszólítani az anyagiakban nélkülözőket, ezért az esemény adomány-alapú, és az adomány lehet a puszta jelenlét is.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a rendszeresre tervezett agapé-vendéglők sora Niklaus Brantschen svájci jezsuita szerzetes és zen mester jelenlétében és áldásával indulhat útjára. A nap tervezett programja:

10.30 – Niklaus Brantschen előadása
12.00 – csend-ima
13.00 – ebéd
14.00 – kötetlen együttlét

Várunk szeretettel!

Ha teheted gyere el nyárvégi sorozatunk másik két eseményére, Az új férfi c. szemináriumra, és a Vakáció másképp programunkra is, amelyeken szintén találkozhatsz Niklaus Brantschennel.
Részletek: https://www.facebook.com/pg/POSTICUM/events/

További információ és jelentkezés:
Borda Máté

0036 20 4333 831

Az Agapé-vedéglő jelentkezési határideje: augusztus 20.

🇬🇧 EN:

AGAPE-RESTAURANT
23rd August, Sunday

The first occasion of our new series. Agape-restaurant, planned to be a regular event, is open to all who wish to enjoy a simple yet healthy and delicious lunch, together with a cultural or spiritual event, with a sense of community. It is our distinct aim to reach out to people who experience financial difficulties in these times of great uncertainty, thus we accept only donations. Your simple presence can be a precious donation, too.

It is a great pleasure and honour for us that our new Agape-restaurant series will be opened by Niklaus Brantschen, who will give a talk and lead a prayer of silence for all of us.

Programme:
10.30 – Niklaus Brantschen’s talk
12.00 – prayer of silence
13.00 – lunch
14.00 – time for being together

Further details and registration:
Máté Borda

0036 20 4333 831

Registration deadline: 20th August