A KÖZEL-KELET REJTETT KINCSE

Online: us02web.zoom.us Ismeretterjesztő

Online club-est: OMÁN – A KÖZEL-KELET REJTETT KINCSE

Az Ománi Szultanátus egy sok szempontból egyedi úton haladó állam. Igaz ez történelmére, szervezeti felépítésére, vallására és az olajbevételek felhasználásának módjára egyaránt. Persze azért találunk hasonlóságot is, amennyiben összevetjük a térség többi országával. Ilyen a bevándorlók magas száma, a XX. század második felétől megélénkülő, majd dinamikussá váló gazdasági fejlődés, az arab hagyományok ápolása. Gazdag történelme révén az Arab-félsziget többi olaj államához képest lényegesen több kulturális emlékkel rendelkezik, amelyek mellett érdemes megcsodálni a természet adta látványosságait is. Erre nyújt lehetőséget a Haris Travel Club július 22-én megrendezésre kerülő online utazása, melynek keretében dr. Gombos Péter ad elő.
Az előadás hat órakor kezdődik, 17:45- kor már be lehet jelentkezni. Az előadások díjazása becsületkassza alapon működik – részleteket lásd alább. Támogatóink számára hozzáférést biztosítunk az előadásokról készült videókhoz.
Meeting ID: 443 417 1635
Passcode: Haris
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/4434171635…
Az előadások továbbra is az Önök adományainak köszönhetően valósulnak meg, ezért kérjük, hogy tetszőleges összeg átutalásával támogassák az előadókat.
Az utalási mezőbe mindenképpen írják be, hogy ADOMÁNY, illetve a dátumot, hogy melyik előadásokra szánják az utalást – az utaló címét nem kell beírni.
Számlaszám: Papp Ábris OTP 11773140-11330875
Várjuk Önöket szeretettel!
HARIS TRAVEL CLUB