A jelen (pár)kapcsolata

Kájoni János Megyei Könyvtár - Biblioteca Judeţeană Kájoni János Ismeretterjesztő

A jelen (pár)kapcsolata – előadás és mindfulness módszer

BETELTEK A HELYEK!
Ha örökösen meg akarod változtatni magad, akkor folyton elégedetlen leszel magaddal és pároddal szemben egyaránt. Ha a múltban vagy a jövőben élsz, a jelen pillanat sosem lesz elég neked.
„Ha majd lefogyok… Ha majd lesz párom… Ha majd megkéri a kezem… Ha majd a férjem megváltozik… Ha majd meglesz az álommunka… Ha majd összejön a gyermekáldás…”
Boldogságod feltételekhez kötése megakadályozhatja, hogy megéld a jelen pillanatot, hisz így folyton az elképzelt jövőben élsz. Várva egy jobb énre, egy jobb társra, jobb körülményekre. A mindfulness szemléletmód abban segít, hogy úgy éljem meg a jelen pillanatot, ahogy az megjelenik számomra, és hogy azzal békében legyek.
Meghívottunk, Józsa Csaba a mindfulness módszer világába vezet bennünket. Ennek lényege, hogy megélve és elfogadva a jelen pillanatot – az érzéseinket, a helyzetünket, önmagunkat vagy éppen a társunkat – következik be az igazi változás.
Első körben egy előadást hallgathatunk meg, majd pedig gyakorlatban is kipróbáljuk a módszert. Ezek során megvizsgálhatod, hogy életed melyik területén élsz a jövőben, szembenézhetsz önmagad folytonos marcangolásával elindulva egy békésebb jövő útján.
Előadó: Józsa Csaba, mentálhigiénés segítő szakember
Bővebb információ: https://www.facebook.com/csendtanfolyam
Részvételi díj: 50 RON.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött: https://forms.gle/ToGfaHVZ3Bp3JZGz7
A helyek számra korlátozott, a bejelentkezés függvényében.
Ha kérdésed merült fel vagy további részletekre vagy kíváncsi, írj üzenetet Facebook oldalunkra vagy keress bennünket a email címen.