117. Energetikai Közvetítés (ingyenes)

Online esemény Ismeretterjesztő
117. Felemelkedést segítő, rezgésszintet emelő energetikai közvetítés. ☺️
Tisztítások, oldások, csakra harmonizálás, elengedések, átkódolások előfordulhatnak.
Megnyitotta kapuit az Energetikai csoport, ahol további kezeléseken közvetítéseken vehetsz részt. Részletek és jelentkezés: https://suttogoangyal.mozello.hu/programok/energetikai/
FIGYELMEZTETÉS: Az energetikai közvetítés nem játék! Bármilyen pszichózis, depresszió, személyiségzavar esetén, ill. pszichikus/tudatmódosító szer hatása alatt TILOS a részvétel!
CSAK SAJÁT RÉSZRE KÉRD LE!
A részvételhez nem kell utazni sehova, internetkapcsolat sem szükséges hozzá, csak teremts nyugodt környezetet, s ha teheted, feküdj le a kezelés idejére. Kezed, lábad ne legyen keresztbe!
ÚJ RÉSZTVEVŐKNEK: Rendszeresen kapok üzenetben kérdéseket arról, hol tudják visszanézni, visszahallgatni? Tudom, hogy ez elsőre furának tűnik, de ez “csak” energia, amit közvetítek azok számára, akik kérik. Nem készül semmilyen felvétel. Egyszerűen csak kérned kell. 🙂 Ha utólag veszel részt rajta, akkor is csak kérned kell, és érezni fogod az energiát. ☺️ (Ha tovább olvasol, leírom, hogyan tudod lekérni, akár utólag is az energiát).
Az energetikai közvetítés mindig védelem alatt történik!
FONTOS! Magadra is kérj mindettől függetlenül védelmet! (Ebben segítséget itt találsz: http://www.suttogoangyal.mozello.hu/angyalok/vedelmek/ )
Este 7 előtt csendesedj el, hallgass meditációs zenét, gyújts egy füstölőt, mécsest. Hangolódj rá. 🙂
Igyál meg egy pohár vizet, és készíts magad mellé egy vízzel teli poharat.
7 előtt 5 perccel feküdj le kényelmesen, lazítsd el magad. Kezek, lábak ne legyenek keresztben! Hunyd le a szemed, és lazíts. 🙂
Gondolatban vagy hangosan jelentsd ki: “Kérem és fogadom az érkező energiákat! Kérem, hogy csak a Fény energiái jussanak el hozzám.” (Tetszőlegesen kérj magadra védelmet).
Érezheted majd, ahogy “dolgozok” rajtad. Mindig más jön, pontosan tudják az égiek, mire van szükséged, ennek megfelelően kapod a kezelést. Én csak közvetítem.
Teljes egészében vezetik a kezeimet, tapasztalataim szerint 20-30 percig jön ez az energia. Viszont vannak sokan, akiknél “ottmarad” egy ideig. Amíg érzed, hogy dolgoznak rajtad az energiák, addig maradj nyugodtan.
Utána köszönd meg égi segítőidnek a közreműködést, és idd meg az odakészített vizet. (A víz rendszerint átveszi a magasabb rezgéseket, ezért az íze megváltozhat a kezelés végére).
A közvetítés hatására többen jelezték, hogy szűntek vagy csökkentek fizikai fájdalmaik (ezt azért tapasztalják, mert az öngyógyító folyamatok beindultak náluk, tehát nem én gyógyítok, csak segítek előhozni ezt a képességedet), ill. jöttek elő olyan képességek, amikről eddig nem tudtak. Ez utóbbi része a küldetésemnek.
Az energetikai közvetítéssel az emelkedést, ébredést segítem, az ún. beavatási energiákat közvetítem, felerősítem, és a mellékhatásokat csökkentem.
Célszerű a közvetítést követően, és másnap is bőséges tiszta víz fogyasztása! (Általában jelzi is a szervezet, hogy szomjas, így szimplán kívánni fogod a vizet).
HA LEMARADSZ: Mi a teendő abban az esetben, ha épp akkor nem érsz rá, vagy elfelejtetted, vagy nem voltak megfelelőek a körülmények (pl. megzavartak, akkor altatod el a gyereket, dolgoztál, stb). KÉRD UTÓLAG! Aznap este és még másnap is le tudod kérni. Lehet, hogy nem lesz annyira intenzív, de mindenképp érezni fogod így is.
Az előkészületek hasonló módon történnek, lásd fentebb. Majd hangosan mondd ki, vagy gondolatban jelentsd ki:
“Kérem, hogy térben és időben legyek ott. Kérem az energiát most!”
Ezután érezni fogod, ahogy megindul az energia, és dolgozik rajtad. 😊
A csoportos energetikai közvetítés ingyenes!
Adományokat köszönettel elfogadok (részletek üzenetben).
Egyéni és páros energetikai kezelésre, tarot kártyavetésre üzenetben tudsz jelentkezni.
Suttogó Angyal
Áldás 🙏