XIV. Vajdasági Diák Menedzsment Bajnokság

Vajdaság Egyéb

Az üzleti világban való érvényesülést, a szakmai ismeretek elsajátítását, egy vállalat létrehozását és menedzselésére való felkészülést nem lehet elég korán kezdeni. Az üzleti tervezés az egyik legnagyobb kihívás, amellyel egy vállalkozó szembesülhet.

A középiskolás diákoknak szóló versenyen a tanulók egy képzeletbeli vállalat menedzserének szerepét töltik be, s ennek a vállalatnak az üzleti tervét készítik el.

A diákok önállóan vagy párban jelentkezhetnek, mentor segítségét is igénybe vehetik.

A legjobb menedzserjelöltek meghívást kapnak a verseny második fordulójára, a szóbeli döntőre, ahol rangos szakbizottság értékeli a kidolgozott munkákat.

A verseny végén a résztvevők oklevelet kapnak, és könyvjutalomban részesülnek, a legsikeresebbeknek értékes ajándék is jár.

A versenyhez kapcsolódó részletes információk, segédanyagok és szakmai jellegű írások megtalálhatók a www.fokusz.info honlapon. Az üzleti tervet, a jelentkező diákok adataival együtt, 2021. április 26-ig kell elküldeni emailben: .

A verseny szervezője a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete, támogató az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Főszervező: Dr. Muhi B. Béla, egyetemi tanár.