VII. Nagy históriás rajzpályázat

Vajdaság Egyéb

A Gyermekjóléti Alapítvány / Országos Mécs László Irodalmi Társaság (Regisztrált Tehetségpont), a Megújuló Oktatásért, Nevelésért Mozgalom magyarországi tehetségkereső és tehetséggondozó rajzpályázatot hirdet általános iskolás diákoknak, VII. Nagy históriás rajzpályázat címmel.

Pályázatunk kapcsolódik a “Régi dicső nemzeti díszed áll” című pályázatunkhoz. Támogatónk a Nemzeti Együttműködési Alap.

Pályázhatnak magyarországi vagy határon túl élő általános és középiskolás (5-10. évfolyam) diákok, saját készítésű , bármilyen technikával készített alkotásokkal.
Méret: A4.
Előnyben részesítjük a kreatív megoldásokat.
Az alkotás bal/jobb alsó sarkában jól olvasható legyen (gépírással, nyomtatottan és az alkotásra ragasztva): Alkotó neve és osztálya, iskola neve, címe, felkészítő pedagógus neve

Téma/Kategória:
1. Buda visszavétele, 1686/1849
2. Magyar feltalálók
3. A Balaton

Maximálisan beküldhető alkotás: 1 alkotás/pályázó. Kizárólag jpg fájlformátumban várjuk, e-mailben (csatolmányként, nem Google Driveon, nem pdf-ként!) Érvénytelen a pályázat, ha az alkotást nem jpg fájlformátumban kapjuk meg. Egy tanuló csak 1 témában (kategóriában) pályázhat.
Beküldési határidő: 2021. szeptember 30.
E-mail: 
Közleménybe / Tárgyhoz írandó: VII. Nagy Históriás rajzpályázat
Valamennyi beérkezett alkotást megjelentetünk a népszerű Facebook-oldalunkon.
https://www.facebook.com/orszagosmecslaszlotarsasag

DÍJAZÁS (a beérkezett alkotásokat a kiíró által felkért szakmai zsűri értékeli. A döntés ellen fellebbezni nem lehet, jogi út kizárva)
1. helyezett
Oklevél + 7000 Ft-os vásárlási utalvány
2. helyezett
Oklevél + 5000 Ft-os vásárlási utalvány
3. helyezett
Oklevél + 4000 Ft-os vásárlási utalvány
4.-5. helyezett
Oklevél + 2000 Ft-os vásárlási utalvány

A díjak egyéb felajánlások révén bővülhetnek!
Szeretettel várjuk alkotásaitokat!