Versfolyam kihívást indít az M5

felvidék Hazai

Az április 11-i magyar költészet napjához kapcsolódva ismét kulturális internetes aktivitásra hívja nézőit az M5 csatorna. A kihívás április 4-től él a közösségi médiában.

Most bárki elmondhatja kedvenc versét a nagy közönségnek az M5 újonnan indított kihívásával. Az érdeklődők úgy csatlakozhatnak a közmédia kulturális csatornájának kezdeményezéshez, hogy a közösségi oldalukra feltöltenek egy videót, amelyben elszavalják kedvenc magyar versüket, majd a bejegyzéshez használják a #m5tv és a #akulturaotthona hashtageket, megjelölve azokat az ismerőseiket, akiket szeretnének hozzáadni a kihíváshoz.

Április 11-ig érdemes követni a hashtageket is: a közmédia több műsorvezetője is csatlakozik a kihíváshoz, elszavalják kedvenc verseiket és a videóban megosztják, hogy miért pont azt a költeményt választották. Ezen a napon elindult a versfolyam: az M5 Facebook-oldalát a költészet napján ellepik a megosztott videók. A szavalók között mások mellett feltűnik majd Kautzky Armand, a Duna Család-barát magazinjának műsorvezetője, Csőre Gábor, az M5 Librettó című műsorának műsorvezetője, valamint Bősze Ádám, a Bartók Rádió műsorvezetője.

Versfolyam kihívás – április 4-11. között a közmédia arcaival a közösségi médiában!