#Vanképedhozzánk? – fotópályázat

Hazai
#Vanképedhozzánk? – fotópályázat

A pályázat célja:
Ragadjátok meg a pillanatot, mutassátok meg az élményt, a közösségi vagy egyéni történeteket, amelyekre a művelődési házak sokszínű programjai során bukkantatok! A Magyar Népművelők Egyesülete ebben az évben is meghirdeti fotópályázatát a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat és a kultúrházak tevékenységének népszerűsítése érdekében. A pályázatra minden fényképet szívesen fogadunk, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak:

A pályázat benyújtásának módja:
A fénykép a hazai és határon túli magyar közművelődési intézmények és szervezetek rendezvényén készült 2017-ben, illetve 2018-ban a pályázat feltöltésének határidejéig.
A fotók benyújtásának kezdete: 2018. január 1.
A pályázat zárása: 2018. február 5.
A fotót jpg vagy png formátumban, a lehető legjobb minőségű felbontásban, a http://www.kulturhazak.hu oldalon lévő űrlapon keresztül lehet feltölteni. Egyszerre egy fotó tölthető fel.
A pályázó a fotó feltöltésével engedélyt ad a Magyar Népművelők Egyesülete számára annak kiadványban vagy internetes megjelentetésben való felhasználására. Amennyiben a beküldő másképp nem rendelkezik, úgy nevét a képek felhasználásakor feltüntethetjük.
Egy fotóstól maximum 5 db képet fogadunk.
Az egyértelmű azonosítás okán kérjük, használja a következő állománynév formátumot: ékezet nélkül: szerző neve_esemény neve _esemény települése – Budapest esetében kerülete. (Több fotó beküldése a pályázat automatikus érvénytelenségét jelenti!)

A fotók értékelése:
A kiválasztott fotókat a Magyar Népművelők Egyesülete által felkért szakmai zsűri értékeli. A pályázat megnyitásától a zárásáig minden héten választunk egy “Hét fotója” képet, amelyet a http://www.kulturhazak.hu oldalon közzé teszünk.

A pályázat díjazása:
A három legjobb fotó készítőjét pénzjutalomban részesítjük: az első díj 100 000 Ft, a második 75 000 Ft, míg a harmadik 50 000 Ft pénzjutalommal jár.