Vállalkozók a közösségért!

Felvidék Külhoni

2021. 12. 22. – 2022. 01. 15.

 

A Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége jótékonysági versenyt hirdet, melynek részeként három pályázó ötletét támogatjuk 333 euró értékben.

A kiírás célja az olyan kezdeményezések támogatása, amelyek a felvidéki magyar közösség életét szebbé, jobbá teszik.

Szívesen támogatjuk azokat a projekteket, amelyeknek céljai között szerepel: az oktatás fejlesztése – tapasztalatok, készségek és tudás megosztása; az egészséges életmód és a szabadidős tevékenységek fejlesztése; közösségi terek felújítása/módosítása, környezetfejlesztés; a művészet és a magyar kultúra támogatása, megőrzése; közösségi élet felpezsdítése.

Ki vehet részt a versenyben? A közösségileg aktív magánszemélyek és csoportok;  polgári társulások; iskolák és óvodák, valamint önkormányzatok.

Egy résztvevő csak egy projekttel vehet részt a versenyben.

A kiértékelés feltételei: a projekt közösségünk számára kifejtett értéke; ötlet és egyediség; a projekt eredményei hosszú távon fenntarthatóak; a pénzügyi források hatékony felhasználása.

Jelentkezéseket január 10-ig várjuk. A feltételeknek megfelelő projektekre január 15. és 29. között lehet szavazni a vállalkozói szövetség Facebook-oldalán. Jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével lehetséges