Topolya bennünk lakozik

Egyéb

A 12. Topolya a részletekben lakozik című pályázat célja, hogy tehetséges fotósaink ne csak otthon, családi és baráti körben vagy a közösségi oldalakon mutassák meg színvonalas fényképeiket, hanem legyen lehetőségük bemutatkozni a nagyközönség előtt is.

Egy szép fotó az egyik előző évi pályázat anyagából

Egy szép fotó az egyik előző évi pályázat anyagából

A beküldött alkotásokon keresztül bemutathatják, miként látják Topolya szépségét, életét, különleges pillanatait. Az alkotások témájával és tartalmával kapcsolatosan nincsenek kikötések. A szervezők arra kíváncsiak, hogy mit és hogyan képzel, tervez a fotográfus, amikor azt hallja: Topolya a részletekben lakozik. Várják az egyedi és ötletes képeket.
A koronavírus-járvány rányomta bélyegét közösségünkre is, megváltozott az életünk. Várják azokat a fotókat is, amelyek erről az időszakról vallanak.
A pályázatra minden érdeklődő jelentkezhet, korhatár nélkül. Pályázati határidő: 2020. augusztus 15.
Egy pályázó legfeljebb 5 digitális technikával készült, jó minőségű, nagy felbontású képet küldhet be. A fotókat CD-n (vagy bármilyen más digitális adathordozón) a következő címre kérjük eljuttatni: Juhász Erzsébet Könyvtár, 24300 Topolya, Fő utca 16. Bővebb információ a 711-725-ös vagy a 063/852-8543-as telefonszámon, a könyvtár honlapján: www.bibltop.org vagy Facebook-oldalán.
A beküldött fotónak legyen címe (a fájlnév).
A pályázat jeligés. A CD-re írják rá a jeligét! A pályázó nevét, értesítési címét, telefonszámát, e-mail-címét zárt borítékban mellékeljék. A borítékra is írják rá a jeligét! www.bibltop.org
A pályázó a képek beküldésével elfogadja a kiírás feltételeit, és nyilatkozik, hogy a képek saját felvételei, és más személy szerzői jogát nem sértik.
A legjobb képekből a szervezők kiállítást rendeznek 2020 szeptemberében, a Topolyai Napok alatt. A kiállítás időtartama alatti vetítésen minden pályázó munkáját bemutatjuk.
A képeket szakmai zsűri értékeli, a díjazott alkotókat telefonon vagy levélben értesítik!
A legjobb felvételek szerzői oklevélben és értékes díjakban részesülnek.

A pályázaton való részvétellel a pályázók beleegyezésüket adják, hogy munkáik szerepeljenek a színes falinaptárban és a községi turistaszervezet reklámanyagában, illetve emléktárgyain. Ellenszolgáltatásként a kiválasztott pályamunkák szerzői ajándékcsomagot kapnak a turistaszervezettől azokból a termékekből, amelyeken pályaművük szerepel.