Topolya a részletekben lakozik

Topolya Egyéb
A topolyai önkormányzat és a Juhász Erzsébet Könyvtár 2018-ban meghirdeti hagyományos, ezúttal jubiláris 10. Topolya a részletekben lakozik című fotópályázatát. A pályázati határidő augusztus 10.

A pályázat célja, hogy tehetséges fotósaink ne csak otthon, családi és baráti körben vagy a közösségi oldalakon mutassák meg színvonalas fényképeiket, hanem lehetőséget kapjanak bemutatkozni a nagyközönség előtt is. A beküldött alkotásokon keresztül bemutathatják, miként látják Topolya szépségét, életét, különleges pillanatait. Az alkotások témájával és tartalmával kapcsolatosan nincsenek kikötések. A szervezők arra kíváncsiak, hogy mit és hogyan képzel, tervez a fotográfus, amikor azt hallja: Topolya a részletekben lakozik. Várják az egyedi és ötletes képeket. Bárki jelentkezhet korhatár nélkül. A pályázati határidő 2018. augusztus 10.

Egy pályázó legfeljebb 5 digitális technikával készült képet küldhet be. A képek hosszabbik oldala minimum 2000 pixel (képpont) legyen. A fotókat CD-n (vagy bármilyen más digitális adathordozón) a következő címre kell eljuttatni:

Juhász Erzsébet Könyvtár, 24300 Topolya, Fő utca 16.

Bővebb információ: 711 725 vagy 063 852 8543-as telefonon, a könyvtár honlapján: www.bibltop.org vagy Facebook oldalán.