Teljes szemeszteres részképzés-pályázat

Beregszász

Pályázati kiírás teljes szemeszteres részképzésre

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel közösen pályázatot hirdet  miniszteri ösztöndíjas egyéni teljes szemeszteres részképzésre, valamint részképzős tanulmányútra a magyarországi felsőoktatási intézmények nappali munkarendű képzésén a 2016/2017-es tanév tavaszi szemeszterében.

Pályázhat minden olyan ukrán állampolgárságú a szomszédos államokban élő magyarokról szóló 2001. évi LXII. törvény hatálya alatt álló magyar nemzetiségű személy, aki a 2016/2017-es tanév tavaszi szemeszterében teljes szemeszteres részképzésben, vagy részképzős tanulmányúton vesz részt valamely magyarországi állami vagy egyházi felsőoktatási intézményben.

A pályázatok beadásának módja és határideje:

A pályázatok beadásának és postai beérkezésének – (nem a postabélyegző dátumának) – határideje: 2017. január 18., helyi idő szerint 16.00 óra (közép-európai idő /CET/ szerint 15.00 óra)

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy hiánypótlásra nincs lehetőség!

A pályázatokat személyesen vagy postai úton, ajánlott küldeményként kérjük eljuttatni az alábbi címre:

„GENIUS” Jótékonysági Alapítvány,

Agora Információs Központ

Cím: Beregszász, Kossuth tér 6., Pf. 33.

Pályázni a Beregszászi Agora Információs Központ irodájában beszerezhető, és az Internetről (www.elte.hu/palyazatok-felhivasok; www.genius-ja.uz.ua) is letölthető pályázati adatlapon lehet. Amennyiben valamely pályázó két pályázati kategóriában is benyújt pályázatot, ez esetben a pályázónak mindkét – az egyes pályázati kategóriákra vonatkozó – adatlapot be kell nyújtania!

Az érdeklődők az alábbi címen és telefonszámon kaphatnak további részletes felvilágosítást az ösztöndíjpályázatról, a pályázati adatlapról:

„GENIUS” Jótékonysági Alapítvány,

Agora Információs Központ

Cím: Beregszász, Kossuth tér 6., Pf. 33. (főbejárat, 108. terem)

Tel.: 00 380-31-41-243-43/ 153 mellék

Fax: 00 380-31-41-234-62

E-mail:

web: www.genius-ja.uz.ua

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy az Iroda 2016. december 24. – 2017. január 9. között zárva tart!

Figyelem! Jelen felhívás a teljes pályázati kiírásnak csak kivonata. Kérünk minden pályázót, hogy csak a teljes pályázati kiírás ismeretében pályázzon, amely megtalálható a genius-ja.uz.ua honlapon.

 

Forrás: genius-ja.uz.ua, karpataljalap.net