Szakmai gyakorlatok támogatása

Erdély Külhoni

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség pályázatot hirdet a Kisebbségi Tanács 2018. évi alapjából egyetemi tanrendben szereplő szakmai gyakorlatok támogatására. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség a pályázatok lebonyolításával a Communitas Alapítványt bízta meg.

Pályázhatnak:

  • Azok a jogi bejegyzéssel rendelkező civil szervezetek, alapítványok, amelyek egyetemi háttérintézményként működnek, vagy az egyetemi oktatással szoros szakmai együttműködésben tevékenykednek.
  • Pályázni az alapképzésben és mesteri képzésben részt vevő hallgatók hivatalos egyetemi tanrendjében szereplő szakmai gyakorlatának támogatására lehet. A megpályázott szakmai gyakorlatnak önálló, kreditpontot érő tárgyként kell szerepelnie a tanrendben, vagy egy adott tantárgy teljes értékű gyakorlatának kell lennie, amelynek teljesítéséért a tantárgy végső jegyébe beépülő jegy jár. Az elbírálás során előnyben részesítjük az önálló tárgyként megjelenő szakmai gyakorlatok támogatására vonatkozó kérelmeket.
  • Benyújtani csak csoportos pályázatokat lehet, abban az esetben is, ha a szakmai gyakorlat egyénileg valósul meg.
  • Pályázatok benyújthatók 2018. március – november között megvalósuló szakmai gyakorlatokra.

A pályázat leadásának határideje 2018. április 12., (a postabélyegző dátuma).

A pályázatot EGY PÉLDÁNYBAN a következő címre kérjük eljuttatni: Fundaţia Communitas (Egyetemi Szakmai Gyakorlat), 400489 Cluj-Napoca, str. Republicii, nr. 60, jud. Cluj.

További információk: http://communitas.ro/main/palyazas/current/0-0-0/Palyazati-felhivas-egyetemi-tanrendben-szereplo-szakmai-gyakorlatok-resztamogatasara-2018