Speciális fejlesztésű programok támogatása

Erdély Hazai

A Miniszterelnökség megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet a speciális fejlesztést célzó programok támogatására.

A pályázat célja

  • Tematikus tehetségterületekhez kapcsolódó, tömbösített, hazai és határon túli tehetséggondozó programok megszervezésének és lebonyolításának támogatása.
  • Óvodai tehetség-kibontakoztató, hazai és határon túli programok megszervezésének és lebonyolításának támogatása.
  • A magyar anyanyelvi, valamint a Magyarországon élő nemzetiségek anyanyelvi identitás megőrzését célzó, hagyományaik; szellemi és tárgyi emlékeik ápolását szolgáló tehetséggondozó, hazai és határon túli programok megszervezésének és lebonyolításának támogatása.
  • Kettős vagy többszörös különlegességű tehetségeket segítő, integráló környezetben megvalósuló tehetséggondozó, hazai és határon túli programok megszervezésének és lebonyolításának támogatása.
  • Sporttehetségeket fejlesztő tehetséggondozó, hazai és határon túli programok megszervezésének és lebonyolításának támogatása.
  • Nemek egyenlő esélyű részvételének biztosítását célzó, speciális tehetséggondozó, hazai és határon túli programok megszervezésének és lebonyolításának támogatása.

Rendelkezésre álló keretösszeg
A pályázatok támogatására rendelkezésre álló keretösszeg 300.000.000 Ft.
A pályázaton legalább 1.000.000 Ft, illetve legfeljebb 5.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető.

Benyújtási határidő: 2022. március 21.

További információk: https://emet.gov.hu/a-specialis-fejlesztest-celzo-programok-tamogatasa-a-palyazat-kodja-ntp-spec-22/#_blank