Rajz- és meseíró-pályázata

Szabadka Egyéb

A szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ 2021. tavaszán is megszervezi a nagysikerű Mesélő Népkör – Népmese fesztivált. Ennek keretében meghirdetik a rajz- és meseíró-pályázatot óvodások és kisiskolások részére.

Melyik a kedvenc népmeséd? Rajzold le!

Egy vagy több mese illusztrálásával is nevezhetsz. Bármilyen technikával dolgozhatsz: rajzolhatsz, festhetsz, készíthetsz kollázst, montázst…

Írj mesét!

A meséd témája szabadon választott, bármiről írhatsz, használd a népmesei motívumokat, a meséd ne legyen hosszabb 2 oldalnál.

Pályázók köre:

Óvodások, alsósok (első osztálytól negyedikig), felsős tagozatok (ötödik osztály)

Beküldés módja

A beküldött pályamű hátoldalára ill. a mese végére írd fel a nevedet, az életkorodat, a címedet, az óvodád vagy iskolád nevét és címét, nevezd meg csoportodat vagy osztályodat, és küldd el a felkészítő tanárod telefonszámát és e-mail címét is.

A rajzodat ill. kézzel írt vagy Microsoft Word (.doc) formátumban rögzített mesédet személyesen vagy postai úton a Népkör Magyar Művelődési Központban (Kossuth Lajos tér 4.,Szabadka) adhatod le. Írásodat e-mail-ben az címre is elküldheted.

A pályázat beküldésével egyidejűleg hozzájárulsz ahhoz, hogy pályaművedet ellenszolgáltatás nélkül publikáljuk. A pályázat lezárását követően a beküldött anyagokat a szervezőknek nem áll módjában visszajuttatni, azok a Népkör Magyar Művelődési Központ tulajdonába kerülnek.

Beküldési határidő: 2021. április 16. péntek

Díjazás

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a díjkiosztásra a Népkörben kerül sor, ahol a szerzők felolvashatják a díjazott munkákat, a beérkezett alkotásokból kiállítás nyílik. A díjazottakat e-mailben értesítjük a pontos dátumról.