Pöttöm Fürdő

Hazai
Pöttöm Fürdő játékleírás

Ha úgy érzed, gyermeked vagy kis közösséged óvodai mosdójára ráférne már a felújítás, jelentkezz pályázatunkra, vagy buzdíts ismerős szülőket, óvodapedagógusokat, hogy pályázzanak!

Várjuk az óvodák rajzát 2018. május 2. és június 30. között a http://pottomfurdo.ujhazcentrum.hu/ Facebook-applikáción keresztül, de fontos, hogy a pályázathoz szükséges többi anyagot a  e-mail címre kell elküldeni.

Az újHÁZ Centrum Pöttöm Fürdő Program pályázati anyagának az alábbiakat szükséges tartalmaznia:
– egy, az óvodások által közösen rajzolt kép, ami álmaik ovis mosdóját ábrázolja (óvodánként egy darab, a gyerekek által közösen készített rajzot várunk, beszkennelve vagy jó minőségben befotózva, PDF vagy JPEG formátumban, a rajz nem kell, hogy nagy energiaráfordítást igényeljen a piciktől, a lényeg, hogy jó hangulatban, nyugodt körülmények között készüljön)
– az óvoda neve, címe, OM azonosítója, központi telefonszáma
– az óvodavezető neve, telefonszáma
– a pályázattal kapcsolatban megjelölt kapcsolattartó neve, telefonszáma
– az óvodai összlétszám (kis-, közép, nagycsoportok összesen)
– a felújításra szoruló mosdó mérete (négyzetméterben)
– egy-két fotó a felújításra szoruló mosdóról (a fotókon csak a mosdó szerepeljen, gyerekek, óvodai dolgozók ne látszódjanak rajta)
– egy 500-1000 karakteres rövid leírás, hogy miért örülnének, ha az Önök óvodai mosdóját újítaná fel az újHÁZ Centrum

Jelentkezési határidő: 2018. június 30. éjfél. Nyertes pályázat kiválasztása: 2018. július 25. 10 óra. A pályázat feltétele az óvodások által rajzolt “ovis álommosdó” beküldése, de a nyertes pályázat kiválasztásánál nem csak a beküldött rajzok alapján fog dönteni a zsűri.

A zsűri tagjai: Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ Zrt. cégvezetője, Szekeres Nóra műsorvezető és Horváth Roland Barcsay-díjas festőművész. A beérkezett pályázati anyagok közül az újHÁZ Centrum zsűrije választja ki a nyertes óvodát a jelentkezési feltételként szolgáló dokumentumok alapján. A kiválasztott mosdó felújítását összesen maximum 1 millió forint értékben támogatja az újHÁZ Centrum a felújításhoz szükséges építőanyagokkal és a felújítás kivitelezésével.
A szakmai zsűri tagja, Horváth Roland festőművész a színes gyerekrajzokból inspirálódva készít el egy dizájnmotívumot a felújított mosdóba, hogy egy igazi álommosdót kaphassanak az ovisok.

A beérkező óvodai rajzok a nyertes óvoda kiválasztásáig felkerülnek az erre a célra létrehozott Facebook-oldalra és a pályázathoz kapcsolódó applikációra, ahol a beérkezett munkákra szavazni is lehet. A legtöbb szavazatot gyűjtő 10 óvodának az újHÁZ Centrum színes kültéri újHÁZikót adományoz.
https://www.facebook.com/pottomfurdoprogram