Politikai vezetők Közép-Kelet-Európában

Erdély Külhoni

Politikai vezetők Közép- és Kelet-Európában: szerepek, tevékenységek és következmények címmel szerveznek konferenciát 2018. április 19-21. között, a Kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetemen.

A konferencia célja: a szakirodalmi szakadékkal foglalkozni, miközben “előhívja” azokat a papírokat és kutatásokat, amelyek általánosságban elemzik és magyarázzák a vezetői stílusokat, a vezetői tevékenységek milyenségét, és a vezetői tevékenységek következményeinek változását, a politikai pártjaik és politikai rendszereik tekintetében.

A rendezvény során kb. 25-30 kutató dolgozik a témában, egyensúlyt teremtve a megalapozott akadémikusok és a korai pályakezdő szakemberek között.

Jelentkezés:  Az érdeklődőknek ki kell tölteniük a pályázati űrlapot (amely a https://politicalscience.ceu.edu/conference-calls címen érhető el), és ezen űrlapot kell elküldeniük a e-mail elérhetőségre, 2018. február 1-ig (figyelem: a határidő lejárta után beérkezett pályázatokat már nem tekintik át!).

Költségek: Nincs konferencia díj.

A pályázatok leadási határideje: 2018. február 1.

További információk:  http://osztondijak.ro/scholarship/CfP-Political-Leaders-in-Central-and-Eastern-Europe-Roles-Actions-and-Consequences