Pogány Erzsébet-díj 2021

Felvidék Külhoni

Pogány Erzsébet-díj 2021

szeptember 10. – október 10.

 

A Szövetség a Közös Célokért Pogány Erzsébetnek, a társulás néhai igazgatójának állít emléket a Pogány Erzsébet-díj adományozásával.

A Szövetség a Közös Célokért társulás által megalakított héttagú kuratórium az idei évben első alkalommal keresi a Pogány Erzsébet-díjra legérdemesebb embert. A kuratórium tagjai: Fekete Irén elnök, Hideghéthy Andrea titkár, valamint Pogány Tibor, Csémi Szilárd, Mézes Rudolf, Bárdos Gyula és Ladányi Lajos.

A díjra olyan személyeket lehet javasolni, akik legalább tíz éve részt vesznek a civil életben, akik a közösségépítésben és szervezésben példamutató, fáradhatatlan tevékenységet folytatnak vagy folytattak, és munkásságuk a Felvidékhez kapcsolódik.

Jelölést kizárólag az arra szolgáló űrlapon a SZAKC tagszervezetein keresztül lehet megtenni 2021. szeptember 10. és 2021. október 10. között.  Amennyiben magánszemély tesz javaslatot a jelölésre, jelölését legalább egy SZAKC tagszervezetnek is támogatnia kell.

Érdeklődés esetén további információ a  e-mail címen kérhető.  Tagszervezeteink listája a SZAKC honlapján www.szakc.sk is megtalálható.