Picivilág Remény Rajzpályázat

Hazai
Picivilág Remény Rajzpályázat

Rajzpályázat leírás
Rajzpályázat indulása: 2018. 03. 19
Rajzpályázat vége: 2018. 04. 13.
Egy pályázó csak egy rajzot adhat be a korosztályának kijelölt témában.A technika szabadon választott, filctollal, festékkel, zsírkrétával, színes ceruzával, illetve vegyes technikával is készülhetnek az alkotások.
A pályázatot kiíró Picivilág fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.

Korosztályok és Rajzfeladat
2-5 éves korosztály – Egy kabala lerajzolása, ami lehet egy hős, királylány, sárkány, állat, bármi, ami a gyermek fejében van. Ezt a Picivilág alkotója Boridesign meghorgolja és ez lesz az egyik nyereménye az első helyezettnek 
6-9 éves korosztály – Családi vakáció megrajzolása. Egy nyaralás, kirándulás, kalandparki élmény. 
10-14 éves korosztály – Családi vakáció megrajzolása. Egy nyaralás, kirándulás, kalandparki élmény. 

Jelentkezés
Jelentkezni a Picivilág oldalán lehet. A beküldött rajzok a Picivilág oldalára és a Picivilág Facebook oldalára is fel lesz töltve. A pályázatunknak ebben az évben nincsenek szűk formai keretei, hiszen a szándékunk továbbra is az, hogy a fiatalok minél kreatívabb, ötletesebb és életkori sajátosságaiknak megfelelő formában és módszerrel jelenítsék meg a családot, kirándulást. 

Jogi Kitétel
A pályázók -, illetve annak képviselői (szülő, pedagógus) – a pályamunka benyújtásával egyben ahhoz is hozzájárulnak, hogy a pályamunkáikat a szervezők a jövőben a Picivilág weboldalán és a közösségi felületeken, szabadon felhasználhassák. legtöbb helyen bemutassák, kiállítsák vagy megjelenítsék. A pályamunkákat A résztvevők – illetve nagykorú jogi képviselőik – a pályamunka leadásával együtt ahhoz is hozzájárulnak, hogy az eredményhirdetéseken, kiállításokon vagy egyéb – a rajzpályázathoz kapcsolódó – rendezvényeken készült fotókat a szervezők bármiféle megkötés nélkül a honlapjaikon vagy más felületeiken közzé tehetik abban az esetben is, ha azon a rajzpályázaton résztvevő gyermek, illetve hozzátartozói felismerhetőek. A pályamunka benyújtása automatikusan a jogi kitétel elfogadását és az alkotás mindennemű jogáról történő lemondást jelenti.
http://www.picivilag.hu/leiras.html