Pályázat könyvkiadói tevékenységre

Vajdaság Hazai

Nyílt pályázatot hirdet könyvkiadói tevékenységet végző magyarországi és határon túli gazdasági társaság vagy civil szervezet digitalizálási, multimédiás vagy hangoskönyv programjainak támogatására a Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zrt. az Emberi Erőforrások Minisztériumának megbízásából.

A vissza nem térítendő támogatás célja a hazai és Kárpát-medencei kiadók által innovatív és értékteremtő magyar irodalmi, művészeti, kulturális, kritikai, tudományos és tudománynépszerűsítő magyar nyelvű kiadványok és szakmai programok támogatása digitalizálás, multimediális tartalmak, hangoskönyvek gyártása területen.

A pályázat – figyelemmel a változó olvasói szokásokra és a könyvkiadói tevékenységet végzők igényeire – hozzájárulhat a szellemi kulturális örökség és a kortárs művészetek népszerűsítéséhez, a fiatalabb korosztály megszólításához.

Pályázni digitalizálási feladatok (kiadványok e-book formátumokra konvertálása, a könyvkiadó tevékenységéhez kapcsolódó online felület fejlesztése), multimediális tartalomgyártás, valamint hangoskönyvgyártás támogatására lehet.

A felhívás keretében rendelkezésre álló keretösszeg: 150.000.000 Ft.

Igényelhető támogatás: 1.000.000 Ft – 5.000.000 Ft (pályázati díj nincs).

A pályázat beadási határideje: 2022.11.19.–29., megvalósítási időszak: 2021.09.01.–2022. 04.30.

A részletes pályázati kiírás ITT tölthető le, a pénzügyi és elszámolási útmutató ITT, a nyilatkozatok ITT és ITT, az adatvédelmi tájékoztató pedig ITT olvasható. Az általános támogatási feltételekről ITT lehet tájékozódni.

Regisztrációs útmutató ITT.

A pályázat benyújtására az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER), az alábbi linken van lehetőség: https://eper.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A felhívással kapcsolatban további információ, felvilágosítás: hétfőtől-péntekig 8:00-12:00 óra között Ügyfélszolgálaton kérhető: Tel.: +36 30 129-2446

E-mail:

Forrás: Vajdaság Ma