Ösztöndíjprogramot indít a Design Terminal

Budapest Ösztöndíj

A Design Terminal idén is elindítja az innovatív vállalkozások képzését, üzleti kapcsolataik bővítését, globális piacra lépésüket segítő V4 Startup Force ösztöndíjprogramot a cseh UP21, a lengyel MIT Enterprise Forum CEE és a szlovák CAMPUS partnerekkel a Visegrádi Alap támogatásával. A tájékoztatás szerint a program honlapján 2019. március 31-ig lehet jelentkezni.

Közölték, a négy – országonként egy-egy – nyertes csapatot a jelentkező V4-es startupok közül választják ki, akik több mint kéthetes, térítésmentes vállalkozásfejlesztésen vehetnek részt a májusban induló programban.

A Design Terminal vezetésével megvalósuló ösztöndíjprogram május 6-án Budapesten indul, amelyet 10 napos körút követ a további három visegrádi fővárosban, a startupok találkoznak a helyi üzleti és startup ökoszisztéma képviselőivel. A csapatok fejlesztésében a régió legjobb szakemberei közreműködnek, bemutatkozhatnak a térség vezető nagyvállalatainak – írják a közleményben. Tájékoztatásuk szerint a Design Terminal Magyarország küldetése az üzleti tehetséggondozás, valamint a vállalkozói kultúra és az innovációs ökoszisztéma fejlesztése. Az innovációs ügynökség számos nagyvállalattal is együtt dolgozik.

Forrás: MA7/SZAKC
https://ma7.sk/piac/vallalkozasok/osztondijprogramot-indit-a-design-terminal-v4-partnerekkel