Oktatási intézményt bemutató videó pályázat

Hazai
Oktatási intézményt bemutató videó pályázat

A pályázatra maximum 5 perces videókat várunk, amelyen a pályázó az oktatási intézményét (ahol a tanulmányait folytatja) bemutatja. A pályázati videót előzetesen kérjük a Youtube-ra feltölteni, és a feltöltött Youtube videó webcímét/URL-jét megadni a jelentkezési űrlapon.
A videó pályázat beküldésének határideje: 2019 május 10., péntek 23:59:59.

Pályázni három különböző korosztályban lehet:
1.) 1-4. osztályig
2.) 5-8. osztályig
3.) 9-12. osztályig
A zsűri az általa legjobbnak ítélt videókat díjazásban részesíti. Minden kategóriában az első helyezett 50 ezer Forint, a második helyezet 30 ezer Forint, és a harmadik helyezett 15 ezer Forint utalványt kap melyet különböző kulturális programok megtekintésére lehet felhasználni.

A pályázó teljes körűen és feltétel nélkül elfogadja a pályázati kiírásban szereplő feltételeket és a nyertesek kiválasztásának módját. A pályázó a pályázati videó benyújtásával hozzájárul, hogy a pályázatban szereplő információkat, illusztrációkat, képi- és hanganyagokat a Szervező nyilvánosan felhasználja. A pályázó vállalja, hogy a kisfilm minden szempontból márkanév- illetve brand mentes, megfelel a reklámozási korlátokról szóló jogi szabályozásnak. A pályázó vállalja, hogy a bemutató videóban szereplők nyilatkozatát beszeri, amelyben jóváhagyják az oktatási intézményt bemutató videóban való szereplést.
https://websulinfo.hu/bemutatkozo-video