Netbiztos pályázat

Hazai
Netbiztos pályázat

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!
A pályázatra két témában várunk maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Az egyik a biztonságos internethasználat, a másik az internet kreatív használata a tanulásban. A pályaművek legyenek figyelemfelkeltők, ötletesek, kreatívak, amilyet Te is szívesen megnéznél! A témán belül nincs megkötés, kiragadhatod bármely apró elemét, vagy nagyobb részét is feldolgozhatod.

A pályázaton 12 és 22 év közötti fiatalok vehetnek részt. Egy pályázó több videót is beküldhet mindkét témában.

Az elkészített videókat a YouTube-ra kell feltölteni, a linket, illetve a bemutatkozást pedig a DUE pályázati felületén beküldeni. A pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A három legjobbnak ítélt videó készítőjét díjazzuk.

Díjak: 
1. helyezett: 1 tablet + Hipernet mobilinternet-szolgáltatás 1 évre
2. helyezett: 1 okostelefon + Telenor számlás előfizetés 3 hónapra
3. helyezett: 1 okostelefon + feltöltő kártya

A díjazottak kedvezményes részvételi lehetőséget nyernek a DUE 2019 évi nyári médiatáborába, ahol megismerhetik a szakma mestertitkait.

A legjobb alkotások közönségbemutatója, valamint az ünnepélyes eredményhirdetés díjátadás a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2019 májusában.

Beadási határidő: 2019. március 15.

A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni a http://www.due.hu/palyazat weboldalon keresztül.